Sziasztok, a hölgy örómére keresünk hármashoz férfi partnert. Maximum 30 éves korig és max 18cm intim méretig. Előny ha nem dohányzol.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Párok hölgy tagját Masszíroznám ! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok fèrfit keresünk a pàrom kènyesztetèsère Miskolcon Helyünk van 40/43 èves pàr vagyunk
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Sziasztok!! Melytorkozni tudo, nagymeretet es sok spermat kedvelo holgyet, illetve ilyen holgytaggal rendelkezo part keresek 28 eves, nagy intimmel rendelkezo fiatal dominans pasikent leginkabb Dunantulon de utazni is tudok. Jelentkezeseket privat uzenetben varom koszonom.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Dunaújvárosban fogadnék párt vagy hölgyet közös örömökre. Esetlegesen utazni is tudok.

Van itt olyan nő aki raulne az arcomra ? Közben verem...
22cm
22cm
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kecskeméten keresünk hetero alapon sportos, vagy vékony pasit harmadiknak jövő héten szerda csütörtök 12-15-ig
.A hölgy szőke, vékony ,sportos.
Szakáll, pocak kizáró ok, max 45 év és 185cm magas.
Viber legyen!
Csak az írjon, aki tényleg eljön!
.A hölgy szőke, vékony ,sportos.
Szakáll, pocak kizáró ok, max 45 év és 185cm magas.
Viber legyen!
Csak az írjon, aki tényleg eljön!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Üdv mindenkit beszalnekhölgyekhez párokhoz Jászberény ill 50km körzetéből ,Viber szükséges az ismerkedeshez

Sziasztok
Hetero nagyfarku pasikent keresek párt vagy nőt
30 éves jófej laza srác vagyok
Viberen folytassuk
Viberen folytassuk
Írtam nektek üzenetet!
(Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (2024. 10. 23. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 06:30

Sziasztok! Hétvégére még mindig keresünk egy normâlis férfit, aki csatlakozna hozzànk! 27-45 év közötti!
Sziasztok! Hétvégére még mindig keresünk egy normâlis férfit, aki csatlakozna hozzànk! 27-45 év közötti!
Sziasztok
Viberen folytassuk
Viberen folytassuk
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.