Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok !
Főként Miskolc és vagy Egerbe keresünk
Hétvégére (lehet nem a mostani , lehet csak következő hétvége ) olyan férfit , vagy férfiakat akik haza visznek engem és a párom . Fontos megjegyezni mi olyan céláll megyünk be hogy iszunk, és az az elvárásunk hogy lehetőleg egy nagyobb intimmel rendelkező, vagy rendelkezők megdugják hazafelé akár többször is .
Legjobb lenne ha többen 2-3 .
Én csak nézem, semmilyen biszex hajlam nincs bennem. Az aktus csak gumival.
Anyagi vonzata nincs a dolognak.
A dugást mindenképpen, kocsiban , vagy határban kell megoldani. Nem megyünk fel sehova , és hozzánk sem jön fel senki !
Párom 23 éves én 22.
Nem romantikus szexet akarunk hanem vad dugást.
Képet nem küldök.
Ha írsz egy rövid bemutatkozást kérlek írj magadról.
Főként Miskolc és vagy Egerbe keresünk
Hétvégére (lehet nem a mostani , lehet csak következő hétvége ) olyan férfit , vagy férfiakat akik haza visznek engem és a párom . Fontos megjegyezni mi olyan céláll megyünk be hogy iszunk, és az az elvárásunk hogy lehetőleg egy nagyobb intimmel rendelkező, vagy rendelkezők megdugják hazafelé akár többször is .
Legjobb lenne ha többen 2-3 .
Én csak nézem, semmilyen biszex hajlam nincs bennem. Az aktus csak gumival.
Anyagi vonzata nincs a dolognak.
A dugást mindenképpen, kocsiban , vagy határban kell megoldani. Nem megyünk fel sehova , és hozzánk sem jön fel senki !
Párom 23 éves én 22.
Nem romantikus szexet akarunk hanem vad dugást.
Képet nem küldök.
Ha írsz egy rövid bemutatkozást kérlek írj magadról.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!

Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Swinger Yours bulik még 2024-ben
Gyertek !
október 31.-én és november 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe( szóló hölgyek, párok és férfiak ) 25-40 fő Minden bulink, férfi oldalról kizárólagosan HETERO alapon!
November 23.-án Limitless vegyes korosztály / Timi szülinapi buli lesz , Zuglóban 50-70 fő
December 7.-én Youngest csak 45 év alatti korosztálynak Zuglóban, 50-70 fő
Privátban küldöm a weboldalunk elérhetőségét, és bátran ajánljuk a Podcast adásainkat is,azoknak, akiket érdekel a swinger élet.

október 31.-én és november 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe( szóló hölgyek, párok és férfiak ) 25-40 fő Minden bulink, férfi oldalról kizárólagosan HETERO alapon!
November 23.-án Limitless vegyes korosztály / Timi szülinapi buli lesz , Zuglóban 50-70 fő
December 7.-én Youngest csak 45 év alatti korosztálynak Zuglóban, 50-70 fő
Privátban küldöm a weboldalunk elérhetőségét, és bátran ajánljuk a Podcast adásainkat is,azoknak, akiket érdekel a swinger élet.
Hello,
Ma este Pesten kalandot keresek, hölgyek, párok, élvezkedjünk.
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
Ma este Pesten kalandot keresek, hölgyek, párok, élvezkedjünk.
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Ismét keresünk 3. beszállóként feleségem kényeztetésére egy fiatal srácot, kizárólag heteró alapon.
Szelektálunk, kérlek ezt vedd figyelembe.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Szelektálunk, kérlek ezt vedd figyelembe.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Sportos pasit keresünk 3 as hoz 30 éves korig....
Sziasztok
Mai nap delelott/este Parok? Fiatal nyitott srac keresi kikapcsolodasi lehetoseget. Bp
Nalatok vagy kocsiba. Privatba keressetek.
Mai nap delelott/este Parok? Fiatal nyitott srac keresi kikapcsolodasi lehetoseget. Bp
Nalatok vagy kocsiba. Privatba keressetek.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek Győr
Én szívesen találkoztam volna, de nem írsz már.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 23. szerda 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 19:45
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Pár vagyunk és pasit keresünk hármasra. Ha esetleg volna olyan pasi aki tényleg szeretne velünk ismerkedni írjon bátran. Sok sikert mindenkinek. Borsod megye!
Sziasztok! Pár vagyunk és pasit keresünk hármasra. Ha esetleg volna olyan pasi aki tényleg szeretne velünk ismerkedni írjon bátran. Sok sikert mindenkinek. Borsod megye!
Sziasztok .
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Naturista masszázs
Naturista masszázs
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Sziasztok, a hölgy örómére keresünk hármashoz férfi partnert. Maximum 30 éves korig és max 18cm intim méretig. Előny ha nem dohányzol.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.