Sziasztok. Ma estére hellyel rendelkezőt keresünk.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Este Budapesten csatlakoznak fiúként

De az már elmúlt
Biztos magának keres most is (Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 19:19

Biztos magának keres most is (Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmilyen biszex hajlam nincs benned? Pár hónapja még pasikat kerestél akiket leszopnàl.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok. Most indultam el Szombathelyről Pest és haza Szegedre. Esetleg lenne hölgy vagy pár aki keres ma estére kalandot? Igényes tiszta megbízható pasi vagyok. Komolyan keresgélek. Képet is mutatok. Pivát üzi....
Sziasztok
Ma este esetleg pár akiknek jól jönne egy plusz férfi?
Ma este esetleg pár akiknek jól jönne egy plusz férfi?

Sziasztok .
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Szombat estére" 26.-a "keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Naturista masszázs
Naturista masszázs
Semmilyen biszex hajlam nincs benned? Pár hónapja még pasikat kerestél akiket leszopnàl.
(Ez egy válasz Balazs2002 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 16:10

Sziasztok !
Főként Miskolc és vagy Egerbe keresünk
Hétvégére (lehet nem a mostani , lehet csak következő hétvége ) olyan férfit , vagy férfiakat akik haza visznek engem és a párom . Fontos megjegyezni mi olyan céláll megyünk be hogy iszunk, és az az elvárásunk hogy lehetőleg egy nagyobb intimmel rendelkező, vagy rendelkezők megdugják hazafelé akár többször is .
Legjobb lenne ha többen 2-3 .
Én csak nézem, semmilyen biszex hajlam nincs bennem. Az aktus csak gumival.
Anyagi vonzata nincs a dolognak.
A dugást mindenképpen, kocsiban , vagy határban kell megoldani. Nem megyünk fel sehova , és hozzánk sem jön fel senki !
Párom 23 éves én 22.
Nem romantikus szexet akarunk hanem vad dugást.
Képet nem küldök.
Ha írsz egy rövid bemutatkozást kérlek írj magadról.
Hétvégére (lehet nem a mostani , lehet csak következő hétvége ) olyan férfit , vagy férfiakat akik haza visznek engem és a párom . Fontos megjegyezni mi olyan céláll megyünk be hogy iszunk, és az az elvárásunk hogy lehetőleg egy nagyobb intimmel rendelkező, vagy rendelkezők megdugják hazafelé akár többször is .
A dugást mindenképpen, kocsiban , vagy határban kell megoldani. Nem megyünk fel sehova , és hozzánk sem jön fel senki !
Párom 23 éves én 22.
Képet nem küldök.
Sziasztok, miskolci utazni tudo 30 eves 183cm magas szakallas mackos srackent keresek part. Szivesen ismerkedek es ha szimpinek talaltok csatlakozom a legnagyobb tisztelettel!
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok! Idősebb párral ismerkednék!!Házibarát jelegűt keresek!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok !
Párom 23 éves én 22.
Képet nem küldök.
Párom 23 éves én 22.
Képet nem küldök.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!

Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Swinger Yours bulik még 2024-ben
Gyertek !
október 31.-én és november 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe( szóló hölgyek, párok és férfiak ) 25-40 fő Minden bulink, férfi oldalról kizárólagosan HETERO alapon!
November 23.-án Limitless vegyes korosztály / Timi szülinapi buli lesz , Zuglóban 50-70 fő
December 7.-én Youngest csak 45 év alatti korosztálynak Zuglóban, 50-70 fő
Privátban küldöm a weboldalunk elérhetőségét, és bátran ajánljuk a Podcast adásainkat is,azoknak, akiket érdekel a swinger élet.

október 31.-én és november 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe( szóló hölgyek, párok és férfiak ) 25-40 fő Minden bulink, férfi oldalról kizárólagosan HETERO alapon!
November 23.-án Limitless vegyes korosztály / Timi szülinapi buli lesz , Zuglóban 50-70 fő
December 7.-én Youngest csak 45 év alatti korosztálynak Zuglóban, 50-70 fő
Privátban küldöm a weboldalunk elérhetőségét, és bátran ajánljuk a Podcast adásainkat is,azoknak, akiket érdekel a swinger élet.