Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!

Sziasztok! 36 éves igényes tiszteletudo potens tapasztalt pasi párokat /hölgyeket fogadnék Székesfehérváron! Tényleg szeretném a találkozót! Sajnos nagyon sok a kamu profil! Tisztelet a kivételnek! Üdv István!
Sziasztok! 36 éves igényes tiszteletudo potens tapasztalt pasi párokat /hölgyeket fogadnék Székesfehérváron! Tényleg szeretném a találkozót! Sajnos nagyon sok a kamu profil! Tisztelet a kivételnek! Üdv István!
Sziasztok! Nemrég elvált, de többesben már tapasztalt 30 éves pasiként ismerkednék leginkább párokkal.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Nőket ,és párok hölgy tagját Masszíroznám Mezőkövesd kőrnyéken!
Sziasztok! Kezdőként keresünk férfi beszállot 25-45év között első alkalommal orál játékokra a hölgy örömére! Borsod vagy Hajdú megye.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves, hetero pasi. Lanyokhoz, párokhoz csatlakoznèk, intenzív, szenvedélyes szex remènyèben. Puszi T.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

sziasztok elojatekként erotikus masszirozast kedvelo párokkal ismerkednekl. hely kellene utazni tudnek!
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok!
Pasit keresünk! Priviben írjatok!
Pasit keresünk! Priviben írjatok!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Igen, szeretnék egy izgalmas párhoz csatlakozni... Tomi44, egy sportos pasi
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám Miskolc mellett
November 1 péntek este 6-7 körulre keresünk 1 pasit. Oralra végig. Max 40 éves, sportos, normalis pasit.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!