Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma este Budapesten párokhoz csatlakoznék kukkolóként, szimpátia esetén be is szállok.
Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten lakom, utazni tudok.
Viber, Whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten lakom, utazni tudok.
Viber, Whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznèk párhoz , lehet idősebb pár is . 26 éves ápolt, igényes férfi vagyok . Csongrád megye
Holnap délelött hölgy vagy pár aki pasit keres?
Székesfehérvár és környéke.
Székesfehérvár és környéke.
!!!!
(Ez egy válasz TomekSantos123 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 07:12

Sziasztok,
Ma párhoz csatlakoznék Budapesten, Hetero alapon.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését , írjon privát üzenetet.
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
30as pasi jövőhét szombatra (November 9.) Keresek párt hármas szexkalandra vagy cuckoldra. Bp, Pest megye.
Ma este esetleg pár akihez beszállhatnék a hölgy örömére?Pest és környéke vagy Tata és környékén szívesen csatlakoznék.
Igényes pasi keres párt. Maszsàzs és minden másra is. Kor alkat nem számít. Lennék a hàzibaràt hosszú távon. Mindkét fél örömére is ha kell.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
45 év alatti utazni tudó igényes pasit keresünk ma estére harmasra!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Inteligens, igényes párral ismerkednék, akik érdeklődnek cuckold témakörben, elsősorban Budapesten, szexuális élettel valóban(!) rendelkező férjként, feleségem beleegyezésével. Kölcsönös szimpátiát skype/viber, valamint egy közös kávézás során szeretném ellenőrizni.
Ezenkívül tudok segíteni még fantáziadús otthoni videók elkészítésében..
Inteligens, igényes párral ismerkednék, akik érdeklődnek cuckold témakörben, elsősorban Budapesten, szexuális élettel valóban(!) rendelkező férjként, feleségem beleegyezésével. Kölcsönös szimpátiát skype/viber, valamint egy közös kávézás során szeretném ellenőrizni.
Ezenkívül tudok segíteni még fantáziadús otthoni videók elkészítésében..
Sziasztok! Miskolcon és környékén keresek hétköznap nap közbeni szabadidővel párokat, hölgyeket minden jóra. Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan, beszélgessünk. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok,
Köszönöm
Köszönöm
Zala megyei parral ismerkednek dp-re