Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfi.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfi.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Valaki dugná a páromat?
Jo napot mindenkinek
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...

Ma este csatlakoznèk!
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk
Sziasztok ! Ma estére keresünk adatlapunk szerinti férfit ! Ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,pici iszogatás, egy kellemes masszázs a hölgy részére,simogatás,kézi munka, orál !
Bi párt keresek ma estére! Hely ok 11. kerületben.
Sziasztok,most hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Ma este parhoz csatlakoznek !
Sziasztok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.Ma délutánra keresünk pasit 3. nak.
Csak fotóval rendelkező,leinformálható,normális,tisztelettudó srác jelentkezését várjuk üzenetben.
Csak fotóval rendelkező,leinformálható,normális,tisztelettudó srác jelentkezését várjuk üzenetben.
Mai nap fogadnánk férfit feleség örömére .
Sziasztok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak szopatjak a nejet illetve ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre,hely kellene utazni tudnek!