Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Igen csak igényelni kell és meg kapunk Mikulásnak .......

Sziasztok!
Valós partnereket keresek továbbra is, akik találkozni is szeretnének. Budapest és környéke!
Valós partnereket keresek továbbra is, akik találkozni is szeretnének. Budapest és környéke!
Sziasztok!
29 éves bi, kanos srác vagyok. Sok mindenre nyitott. DP, public, cuckold, autós kalandok.
Budapest és vonzáskörzete
29 éves bi, kanos srác vagyok. Sok mindenre nyitott. DP, public, cuckold, autós kalandok.
Budapest és vonzáskörzete
Sziasztok! Kicsi farkammal keresnék hölgyet ,párt ahova lehet csatlakozni!
Üdvözlök mindenkit!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Sziasztok holnap estére keresem szeximádó, szenvedélyes partnerem, partnereim Hatvan-Buják és környékén. Szenvedélyes, nagy méretű, kemény farkú, nyitott férfi vagyok.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Sziasztok!
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Skype butasanya1
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Skype butasanya1
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Holnap dèlutànra keresek hölgyet /pàrt (pasikat nem ...) kellemes időtöltèsre.
Utazni tudok .
Üdv.:
Souli.
Utazni tudok .
Üdv.:
Souli.
Sziasztok! Heves megye és környékein , párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok!
November 29 én, privát swinger bulit tartunk budapesti klubunkban. Várható létszám 30-40 fő.
Párok, hölgyek, és sportos pasik!!! jelentkezését még tudjuk fogadni.
November 29 én, privát swinger bulit tartunk budapesti klubunkban. Várható létszám 30-40 fő.
Párok, hölgyek, és sportos pasik!!! jelentkezését még tudjuk fogadni.
Szep napot spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is! Vanak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Pár női tagját nyalnam ki nagyon hosszasan spriccelésig is akár mind 2 bejáratát is és kényeztetnem ha szeretné is .......én 33 éves hetero nyalás centrikus pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Igen csak igényelni kell és meg kapunk Mikulásnak .......
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Heves megye és környékein párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Igényelne engem innen pár hogy csatlakozzam harmadiknak?

párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban