Idős 55-70 éves párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk olyan pasival aki hétvégén nem annyira elfoglalt. Lehetőleg borsodban keresünk partnert. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Nyiregyházi vagy környéki pár aki a mai napon pasit keres? Igényes, kultúrált pasi vagyok. Délután, Este is ráérek. Várom leveleteket.
Párokkal ismerkednèk,szimpátia esetén beszallnek

Kedves Párok! Ápolt, értelmes, sportos 30-as pasiként keresem kedves, igényes pár társaságát. Minden megbeszélés kérdése, de amiben benne vagyok: kukkolás, wellness, 3-as, cuckold. Van némi tapasztalatom és masszázsban profi vagyok. Óvszer használat , biztonságos szex elengedhetetlen, olyat keresek aki szintén így gondolkodik! 18-59ig☺️ Priviben írjatok, kérlek!
59éves pár keres pasit párt.Fejér megye elöny.
Csak olyan jelentkezzen aki hétvégén is ráér este fele
Csak olyan jelentkezzen aki hétvégén is ráér este fele
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék. Hosszú távon tervezek! Ápolt igényes a megjelenésem. Helyel rendelkezem de ha úgy alakul akkor szívesen utazom is. Hobby szinten maszirozom. Több felé masszázs teknikát ismerek.
Sziasztok! A héten Kecskemét és környékén hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Ma is! Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok heves megyei páral ismerkednék

Kedves Párok! Ápolt, értelmes, sportos 30-as pasiként keresem kedves, igényes pár társaságát. Minden megbeszélés kérdése, de amiben benne vagyok: kukkolás, wellness, 3-as, cuckold. Van némi tapasztalatom és masszázsban profi vagyok. Óvszer használat , biztonságos szex elengedhetetlen, olyat keresek aki szintén így gondolkodik! 18-59ig☺️ Priviben írjatok, kérlek!
Sziasztok kedves párok, 36 éves igényes pasiként szívesen csatlakoznék Hozzátok hetero alapon. Kifejezetten vastag, körülmetélt intimmel rendelkezem, imádom a humort, és a szexet. Úzenteket privátban várom. Üdv: Zoli /Budapest - Zugló/
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Erre kíváncsi vagyok.
Lesz e-valós jelentkező.? (Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2024. 12. 03. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 17:49
Lesz e-valós jelentkező.? (Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2024. 12. 03. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot!
szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot!
Üdv adatlapom szerint ismerkednék
párhoz beszállnék 182/94 50-es fiatalos ápolt,igényes, nagy mérettel rendelkező hetero pasii vagyok.
Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hosszú távon. Győr és környékén.
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!