Sziasztok
Szolnok megye körül keresnénk olyan pasit aki tudna fogadni. Olyan írjon már csak akinek nagy mérete van. 20+ van feltöltve video azon látszik hogy megy neki a nagy méret.
45 éves igényes telt nő…
Köszönöm
Szolnok megye körül keresnénk olyan pasit aki tudna fogadni. Olyan írjon már csak akinek nagy mérete van. 20+ van feltöltve video azon látszik hogy megy neki a nagy méret.
45 éves igényes telt nő…
Köszönöm

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
sziasztok pápai nőt vagy párt kererssek heterro alapon
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok
Mostanában hölgy,esetleg pár hölgy tagja hetero alapon Campona és környéke.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Üdv.
Mostanában hölgy,esetleg pár hölgy tagja hetero alapon Campona és környéke.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Üdv.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hello budapestek keresnek part hetfore
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt keresek. Mindenféle jóra.
Én Domináns, enyhén szadista, jól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár hármasban vagy swingerben/gangbangben... Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtad múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedved ismerkedni, kérdezz nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Én Domináns, enyhén szadista, jól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár hármasban vagy swingerben/gangbangben... Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtad múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedved ismerkedni, kérdezz nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Bi pasiként ismerkednék. Párokal ahol elfogadot a bi sex . Imádok hoszasan kényesztetni.üdv Irjatok priv üzit . Ismerkedés.
sziasztok
30 éves 180/87 kg, kék szemű, barna hajú srác
ápolt, rendezett fogakkal !
!
szívesen találkoznék párokkal, vagy egyedülálló nőkkel
egyedül, vagy esetleg legjobb haverommal együtt, nyugi heterok vagyunk.
haverom is 30 éves
nekem 22cm odalent, haveromnak 16-17 cm
remélem összejön egy találka
privátban adunk nagyon szívesen email címet is és telefonszámot is viber miatt.
30 éves 180/87 kg, kék szemű, barna hajú srác
ápolt, rendezett fogakkal !

szívesen találkoznék párokkal, vagy egyedülálló nőkkel
egyedül, vagy esetleg legjobb haverommal együtt, nyugi heterok vagyunk.
haverom is 30 éves
nekem 22cm odalent, haveromnak 16-17 cm
remélem összejön egy találka
privátban adunk nagyon szívesen email címet is és telefonszámot is viber miatt.
szep napot vannak e itt olyan parok akiket szinten izgatna a ket farok egy punciban dolog? hely kellene utazni tudnek
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS találkozni akaró párral ismerkedne.....
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS találkozni akaró párral ismerkedne.....

Moto
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Házibarátot keresünk korunkbeli, veszprémi vagy környékbeli, lehetőleg fogadni tudó Úr személyében, akivel közös programokat (színház, mozi, egyéb kulturális programok, wellness, stb.) tudunk szervezni.
Házibarátot keresünk korunkbeli, veszprémi vagy környékbeli, lehetőleg fogadni tudó Úr személyében, akivel közös programokat (színház, mozi, egyéb kulturális programok, wellness, stb.) tudunk szervezni.
Sziasztok! Olyan kezdő Nyiregyi házaspárt keresek akik szeretnék ha egy férfi csatlakozna a hölgy örömére! Helyem lenne!!
Budapesten csinos párhoz csatlakoznék hétfőn napközben. Sok tapasztalatom van. Írjatok bátran! Szép hétvégét!
After...
Sziasztok. Kedves, igényes, ápolt párt keresnék hosszú távú kapcsolatra.