Szívesen maszíroznék hölgyet vagy pár hölgy tagját. 190 magas 90 kg sportos és izmos szőke hajú és kék szemű vagyok. Van némi tapasztalatom maszírozás tekintetében, de nem vagyok profi.
Budapesten párt keresek napközben hellyel hármas örömökre
Van itt olyan aki 3 nak keres férfit?
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Párommal férfi beszálót keresünk, első hármas szexhez. Kultúrált 30-40 közötti pasit.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
Ismét keresek!
Ha kulturált, normális férfit kerestek. Irjatok
Ismét keresek!
Ha kulturált, normális férfit kerestek. Irjatok
Budapesten párt fogadnék napközben hármasra, érezzük jól egymást
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Helyem van Pest megyében!De utazni is tudok!Privát üzeneteket várok!Folytassuk viberen és ha megvan a közös szimpátia,akkor mehet a buli
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Helyem van Pest megyében!De utazni is tudok!Privát üzeneteket várok!Folytassuk viberen és ha megvan a közös szimpátia,akkor mehet a buli

Sziasztok!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Sziasztok,
50 feletti hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Előny, ha a hölgy szereti a vastag méretet! Ha ismerkednétek privát üzenetet küldjetek.
Tamás
50 feletti hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Előny, ha a hölgy szereti a vastag méretet! Ha ismerkednétek privát üzenetet küldjetek.
Tamás

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

50+ feletti hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltéshez Budapestről és környékéről. Utazni és fogadni is tudok a 6. kerületben. Ápolt, igényes 40-es hetero pasi vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Házaspárokhoz beszallnek,Viber goglcset ,írj és beszéljük meg a részleteket
Házaspárokhoz beszallnek,Viber goglcset ,írj és beszéljük meg a részleteket