Szép estét! Egész éjjel és holnap délelőtt szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Sziasztok kedves ápolt értelmes intelligens diszkrét pasiként csatlakoznék párhoz, Zala illetve Vas megyéből keresek
Sportos alkatú pasiként keresem egy hölgy vagy pár társaságát. Ápolt, illatos igényes pasi vagyok, átlagtól nagyobb intim mérettel. Utazás nem gond, fogadni nem tudok.
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Szilveszteri bulit keresek!
Sziasztok! Nyiregyi 48 éves férfi Párt keres helyem is van írjatok bátran
Sziasztok! Ma estére igényes párt, vagy hölgyet fogadnék, de utazni is tudok, részletek privátban!
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Párhoz csatlakoznék nagy mérettel a mai napon, akár éjszaka is.
Autós kaland is érdekel!
Autós kaland is érdekel!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék a napokban párhoz! Ha Ti is épp kerestek egy megbízható pasit, aki valóban meg is jelenik, várom megkeresésetek!
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok !Budapesten Egy fiút keresnénk kizárólag a lány örömére
Üdv! 4-es út vonalán, Debrecen, Szolnok stb most pár vagy hölgy?
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este még!Akár kukkolás is érdekelne!Vagy ha a Hölgy csak egy erotikus masszázsra vágyna akkor is keressétek nyugodtan! Privát üzeneteket várok!!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképét Viberen, emailben tudok küldeni!!
Zoli
Zoli
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Miskolcon keresek part hármas szex örömökre
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt keresek ma estére!Ápolt igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzeneteket várok!!Írjatok
Jászberény ill környékéről keresek találkozni is merő párt ,hölgyet