Szegedi parhoz csatlakoznek. 42 eves, nagyon potens (3-4 menet siman megy egymasutan), kedves, helyes, humoros ferfi vagyok.
Sziasztok! Magas,férfias pasiként csatlakoznék igényes párhoz! Pest-megye
Ma este pár, ki erre járna? Bp 14.ker, minden megoldás érdekelhet
Sziasztok! Szombatra keresek fiatalos, igényes (előny, ha sportos) párt Budapesten vagy Pest megyében hármas kalandra!

Sziasztok 01.10 ,vagy 01.11 estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Szép estét, csatlakoznék párhoz akár ma os akár nálam
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Csütörtökön NAPKÖZBEN Debrecenben ráérő, találkozni merő csinos lány vagy pár társasága lennék. Párok esetén biszex hármasban is van tapasztalatom! Írjatok bátran!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd környéke!
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Most hétvégére és ha minden jól sikerül, akkor hosszútávra keresnénk egy férfit, 27-45 év között!
Sziasztok,adatlapom alapján keresek párt! Kérlek benneteket csak komoly szándékú emberek írjanak akik mernek találkozni is köszönöm!!!!!
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok
Jelenleg Miskolc -Eger környékén csatlakoznék jófej párhoz!
Jelenleg Miskolc -Eger környékén csatlakoznék jófej párhoz!

Szombat este nagycicis hölgy kenyeztetésére pasit keresünk.Eger-Miskolc.Helyed legyen.
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Pénteken napközben rosszalkodnék csinos lányokkal/párokkal Budapesten. Írjatok bátran.