Ma estére keresek egy párt hetero alapon én 42 éves sportos pasi
21/6cm a farkam Budapest és környéke előny
21/6cm a farkam Budapest és környéke előny
Sziasztok kezdő pár vagyunk keresünk pasit harmadiknak
Keres pár esetleg ma késő este nagy farkú pasit harmadiknak?
Bp vagy Pest megye.
Bp vagy Pest megye.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is ////;;;;:;://///
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Pénteken napközben rosszalkodnék csinos lányokkal/párokkal Budapesten. Írjatok bátran.
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Szombat este nagycicis hölgy kenyeztetésére pasit keresünk.Eger-Miskolc.Helyed legyen.
Sziasztok
Jelenleg Miskolc -Eger környékén csatlakoznék jófej párhoz!
Jelenleg Miskolc -Eger környékén csatlakoznék jófej párhoz!

Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok,adatlapom alapján keresek párt! Kérlek benneteket csak komoly szándékú emberek írjanak akik mernek találkozni is köszönöm!!!!!
Sziasztok! Most hétvégére és ha minden jól sikerül, akkor hosszútávra keresnénk egy férfit, 27-45 év között!
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd környéke!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Csütörtökön NAPKÖZBEN Debrecenben ráérő, találkozni merő csinos lány vagy pár társasága lennék. Párok esetén biszex hármasban is van tapasztalatom! Írjatok bátran!