Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
párhoz csatlakoznék,perverz dolgokban is benne vagyok
M napközben(11-13h) találkozni is merő fiatal lányt vagy párt keresek Budapesten. Imádok orálisan kényeztetni, de szeretem a szex minden formáját. Tabu lényegében nincs. Írj bátran!
22 éves srác ismerkedne hetero alapon párokkal és hölgyekkel. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Sziasztok. 45éves, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Szeretnék olyan párt találni (vagy hölgyet), aki szereti a creampie-t, azaz a puncibaélvezést.
Lehetőleg egy állandó partnert szeretnék találni...
De szívesen segítek abban is, ha gyerekre vágysz.
Lehetőleg egy állandó partnert szeretnék találni...
De szívesen segítek abban is, ha gyerekre vágysz.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Fiatal párként (F30 L21) keresünk olyan férfit aki megnézne minket szex közben és kiverné magának. Beszállni nem lehet. Január 24-28 közt vagyunk Budapesten, helyünk van. Kizárólag igényes 18-35 éves úriembert keresünk.
Fiatal párként (F30 L21) keresünk olyan férfit aki megnézne minket szex közben és kiverné magának. Beszállni nem lehet. Január 24-28 közt vagyunk Budapesten, helyünk van. Kizárólag igényes 18-35 éves úriembert keresünk.
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Pénteken napközben lány vagy pár akihez csatlakozhatnék? Tapasztalatom van bőven!
Sziasztok!
Pàrral ismerkednék hosszabb tàvú kaland reményében.
Pàrral ismerkednék hosszabb tàvú kaland reményében.
Sziasztok szombat napközben szabad vagyok
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Pécs vagy környékén párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon rám!
Pécs vagy környékén párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon rám!
Sziasztok szívesen ismerkednek párokkal holgyekkel
25 éves ápolt férfi vagyok ha esetleg erdekel írj uzit szívesen varok mindenkit

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szombat vsgy vasárnapi kalandra keresünk partnert.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.