Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
34 éves pár vagyunk, beszállónak keresnénk egy pasit, aki 40 alatt van lehetőleg, és előny ha van helyed.

Sziasztok!
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.

sziasztok olyan párt vagy lányt keresek aki kipróbálná azt hogy milyen kiverni egy idegen farkat csak farok kiverés de ha szeretnétek többet akkor megbeszélhetjük.nógrág és pest megye.
Fiatal, nagy méretű srácként keresnék párt vagy hölgyet. Fogadni tudok, de az utazás sem gond

Párt keresek ma estére Budapesten hármas örmökre
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok,
Párokat, illetve hölgyeket fogadnék az adatlapom alapján.
Párokat, illetve hölgyeket fogadnék az adatlapom alapján.
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). részletek privátband
Sziasztok! Péntek este párt fogadnék… akár csak nézném őket de szívesem masszírozom a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz - akár csak megfigyelőként -. Kinek lenne kedve befogadni?

Sziasztok! Feleséget, barátnőt masszíroznék, kényeztetnék, kielégítenék férje, barátja előtt. A héten péntek este kivételével mindegyik nap aktuális. Utazni tudok.
Sziasztok. 45éves, ápolt, igényes, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Napközben.
Szigorúan a profilban leírtak szerint!
Szigorúan a profilban leírtak szerint!
Ohh, hogy nem vagyok csak 170 :( Nagyon is rá értem volna.
(Ez egy válasz Doggingman üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 19:00

Sziasztok! Most a páromnak keresek egy Bp.-i 35-45 magas 180 + cm, szőke, szökésbarna pasit!
Sziasztok! Most a páromnak keresek egy Bp.-i 35-45 magas 180 + cm, szőke, szökésbarna pasit!
Szoasztok, ma este csatlakoznék és fogadni is tudok. Masszázs is