Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Házaspárt keresek,kulturált,diszkret sportos,ápolt férfi vagyok.
Ma XX. kerületben kis Duna mellett kalandoznék párokkal, hölgyekkel.
Írj privátban, ha szeretnél csatlakozni!
Írj privátban, ha szeretnél csatlakozni!
Miskolci pasi aki tud fogadni ma este
Sziasztok.
Van itt esetleg olyan pár aki csak fotóst és/vagy nézőt keres?
Válaszokat privátban kérném amit előre is köszönök!
Jó keresgélést mindenkinek!
Van itt esetleg olyan pár aki csak fotóst és/vagy nézőt keres?
Válaszokat privátban kérném amit előre is köszönök!

Jó keresgélést mindenkinek!
Sziasztok .
Párhoz csatlakoznék hölgy örömére Pest megyében.
(29F)
Privátban mehet számcsere.
Nagy mérettel áldott meg a joisten
Párhoz csatlakoznék hölgy örömére Pest megyében.
(29F)
Privátban mehet számcsere.
Nagy mérettel áldott meg a joisten
Dugatnam a nejem cuckold Bp 50es milf romacsajhely kell
Sziasztok, megismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez vagy csak kukkolnék. Kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok Zala megyéből utazni tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok
Sziasztok! Holnap este szívesen fogadnék párt vagy lányt, masszázs rendelhető.

helló
régebb óta itt élő igényes diplomás fekete hetero pasi vagyok sportos alkat nagyobb méret szívesen ismerkednék kalandoznék párral hölggyel írjatok rám bátran privátban
régebb óta itt élő igényes diplomás fekete hetero pasi vagyok sportos alkat nagyobb méret szívesen ismerkednék kalandoznék párral hölggyel írjatok rám bátran privátban
Sziasztok! Valós, találkozni is merő partnereket keresek. Sok mindenre nyitott igényes ás ápolt 45 éves férfi vagyok.Intim 21/6. Üzenetben keressetek.
helló
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Tanulj meg írni te gyökér!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2025. 01. 24. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 20:41

Sziasztok. Szívesen találkoznák ma veletek Dunaharaszti, vagy környékén! Ha szimpatikusnak találtok, akkor jöttök oda hozzám! Ha találkozókór szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor érezzük jól magunkat. Kellemes estét.
Párok! Én is itt vagyok!

Sziasztok! Többesben jártas igényes férfiként szívesen ismerkednék szimpatikus, dekoratív párral.
Sziasztok , Szombat estére keresek Bp-I párt, hölgyet , nőt., minden jóra . Bp-i nem független ff vagyok .