Túratársat, túratársakat keresek!
Szívesen túráznék lánnyal, párral Budapest körül. Akár végig együtt gyalogolva, de akár csak össze is futhatunk út közben. Ha izgat a nyilvános szex a természet lágy ölén, keress bátran!

Szívesen túráznék lánnyal, párral Budapest körül. Akár végig együtt gyalogolva, de akár csak össze is futhatunk út közben. Ha izgat a nyilvános szex a természet lágy ölén, keress bátran!
Sziasztok part keresnek budapesten helyem van zugloban 36 eves srac vagyok

Szombati program változás a Swinger Yours Valentin napi bulijában, a 9. kerületbe tartjuk és egy kicsit pasitöbbletes felállásban
Olyan szóló hölgyek és párok jönnek, akik akár egy vagy több férfi társaságát is keresik.
Olyan 50 éves korig fogadjuk a jelentkezőket.
Buli: 20.00-2:00 h között, 9. kerület , 25-35 fő vendéggel
További eseményeink és teljes leírásuk a weboldalunkon tekinthető meg, és érdemes a saját élményeink alapján készült Podcast adásainkra is feliratkozni.
Üdv Merci és Peti

Olyan szóló hölgyek és párok jönnek, akik akár egy vagy több férfi társaságát is keresik.
Olyan 50 éves korig fogadjuk a jelentkezőket.
Buli: 20.00-2:00 h között, 9. kerület , 25-35 fő vendéggel
További eseményeink és teljes leírásuk a weboldalunkon tekinthető meg, és érdemes a saját élményeink alapján készült Podcast adásainkra is feliratkozni.
Üdv Merci és Peti
nagyobb intimmel keresek

Sziasztok 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk fiúval fiúkkal ff heteró alapon többes felállásban is.
Sziasztok!
Szexi, szenvedélyes nőt/heteró alapon párt keresek mindenféle jóra.
Én domináns, budapesti férfiként keresek érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait hármasban vagy akár swingerben. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és hármasban van tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Szeretem a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül, de utazni is tudok.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Szexi, szenvedélyes nőt/heteró alapon párt keresek mindenféle jóra.
Én domináns, budapesti férfiként keresek érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait hármasban vagy akár swingerben. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és hármasban van tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Szeretem a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül, de utazni is tudok.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Partneremmel keresünk egy 45-60 as éveiben járó
potens és nem 10-25 hiphop potens “vastag vagy nagy méretű” partnert.
Többesben tapasztalak előny! Nyilván nem feltétel!
Gumi mindenképp kötelező!
Pm
T.G
Partneremmel keresünk egy 45-60 as éveiben járó
potens és nem 10-25 hiphop potens “vastag vagy nagy méretű” partnert.
Többesben tapasztalak előny! Nyilván nem feltétel!
Gumi mindenképp kötelező!
Pm
T.G
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Párhoz szívesen beszállnék
Párhoz szívesen beszállnék
Sziasztok. Idősebb párt keresek!! Kedves,aranyos srác vagyok.

Roma holgy es ffi parja apolt ffi t keres Pecsení
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megérkeznék finoman kinyalnám a hölgyet és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk ! És a feleségem örömére keresünk pasit Nagy intimmel
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kedves Hölgyeim! Kinek lenne kedve egy izgalmas erotikus masszázshoz, fogadni utazni tudok!? Tapasztalt okleveles masszőr vagyok aki akár többre is megkérhető kellő szimpátia esetén!
Csütörtök estére keresünk partnert az adatlapunk szerint Sárvár környékén. Privátban jelentkezz