Sziasztok!Párral ismerkednék ha lehet tartós szex kapcsolatra
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok,ha szimpatikus lennek irjatok
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 13:21

Sziasztok mi egy 38/45 éves valós házas pár vagyunk keresünk a mai estére maszirozni tudó pasit helyünk
Sziasztok! igényes srácként ma estére keresek párt, akivel jól érezhetjük egymást.. Helyem Budapesten van.
Sziasztok.
Szombat estère pasikat keresünk Gangbangra .Helyünk Bonyhádon lessz
Szombat estère pasikat keresünk Gangbangra .Helyünk Bonyhádon lessz
Sziasztok,
holnap délutánra/estére keresnénk potens nagyméretű férfi beszállót 3-as szexélményhez egy szép feleségnek. Helyünk lesz.
Ha passzol minden és érdekel jelezz privátban
holnap délutánra/estére keresnénk potens nagyméretű férfi beszállót 3-as szexélményhez egy szép feleségnek. Helyünk lesz.
Ha passzol minden és érdekel jelezz privátban

Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő Szegedi házaspárt, Diszkréció adott és elvárt, ha felkeltettem az érdeklődést írjatok rám.
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő Szegedi házaspárt, Diszkréció adott és elvárt, ha felkeltettem az érdeklődést írjatok rám.
Ma este Fehérvár Veszprém környékén pár?
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Sziasztok mi egy 38/45 éves valós házas pár vagyunk keresünk a mai estére maszirozni tudó pasit helyünk
Sziasztok! Eger-Hatvan között pár hölgytagját kényeztetném ..!
Szia írj ránk mi egy pár vagyunk
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 10:25

Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Győr és Móvár környékén
Sziasztok most szombat estére keresek párt kölcsönös élvezetes játékokra
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Kedves Párok!
Hosszan:
Hosszan:
sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok! Értelmes, igényes srácként keresem párok társaságát a mai napra. Budapesten helyem van, az adatlapom pedig kitöltött. Ha érdekes lehetek, írjatok nyugodtan.
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti , Pest megyei házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti , Pest megyei házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Lenne aki el látna egy straponnal Ráckeve környékén.