Sziasztok!
Vásárosnaményi srác vagyok.
Valakinek ma van e kedve valami titkos szexre?.
Vásárosnaményi srác vagyok.
Valakinek ma van e kedve valami titkos szexre?.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj. Illetve ha gumi nélkül is kívanod, párod mellé még egy méretest, akkor írj!
Sziasztok.Ma este párhoz csatlakoznék.Akár nálam is ok.
Mai vagy holnapi napon nagy örömmel csatlakoznék párhoz hetero alapon. 45é, normálalkatú pasi vagyok. Bp és környéke.
sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék, BP. elsősorban

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne a hétvégére
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne a hétvégére

Moto
Sziasztok!
Ma délutánra/estére párt keresnék, helyem van, részleteket privátban.
Ma délutánra/estére párt keresnék, helyem van, részleteket privátban.
Sziasztok!
Hétvégén Győrben egy jó kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást! Várom
Üdv: Tomi
Hétvégén Győrben egy jó kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást! Várom
Üdv: Tomi
A kis ribancod egy igazi faszra vágyik? Megkapja.
Te csak nézed. Ő könyörög. Én pedig keményen megdolgozom.
Olyan csinos, ápolt nőket keresek, akik érzik, hogy a férjük már nem elég. Akik tudják, hogy egy igazi kan kezei között veszíthetik csak el igazán a kontrollt. És olyan férfiakat, akik elég tökösek ahhoz, hogy végignézzék, ahogy a kis ribancuk szétteszi a lábait egy másik férfi előtt, remegve a vágytól, hogy végre egy igazi fasz feszítse szét.
43 éves vagyok, 78 kiló, 18 centi kemény élvezet. És ha egyszer hozzám kerülsz, ott már nincs visszaút.
Látni akarom, ahogy a kis feleséged mohón térdel elém, ahogy a nyelve körbetáncol a farkamon, ahogy mélyen a szemembe néz, miközben végigcsorog az állán a nyála. Hallani akarom, ahogy cuppogva szop, miközben te ott állsz, és nézed, hogyan veszíted el fölötte az irányítást. Tudni akarom, milyen érzés látni, ahogy a kis kurvád a nevemet nyögi, miközben a faszom mélyen benne lüktet, ahogy az ujjaival kapaszkodik az ágyneműbe, mert érzi, hogy ez valami más… valami több.
Azt akarod látni, ahogy a feleséged egy másik férfi alatt élvez el? Akarod hallani, ahogy azt sikítja, hogy soha nem volt még ilyen jó? Akkor írj.
De csak akkor, ha elég bátor vagy, hogy végignézd, ahogy a kis ribancod élvezettel hagyja, hogy bemocskoljam.
Sanyi
Te csak nézed. Ő könyörög. Én pedig keményen megdolgozom.
Olyan csinos, ápolt nőket keresek, akik érzik, hogy a férjük már nem elég. Akik tudják, hogy egy igazi kan kezei között veszíthetik csak el igazán a kontrollt. És olyan férfiakat, akik elég tökösek ahhoz, hogy végignézzék, ahogy a kis ribancuk szétteszi a lábait egy másik férfi előtt, remegve a vágytól, hogy végre egy igazi fasz feszítse szét.
43 éves vagyok, 78 kiló, 18 centi kemény élvezet. És ha egyszer hozzám kerülsz, ott már nincs visszaút.
Látni akarom, ahogy a kis feleséged mohón térdel elém, ahogy a nyelve körbetáncol a farkamon, ahogy mélyen a szemembe néz, miközben végigcsorog az állán a nyála. Hallani akarom, ahogy cuppogva szop, miközben te ott állsz, és nézed, hogyan veszíted el fölötte az irányítást. Tudni akarom, milyen érzés látni, ahogy a kis kurvád a nevemet nyögi, miközben a faszom mélyen benne lüktet, ahogy az ujjaival kapaszkodik az ágyneműbe, mert érzi, hogy ez valami más… valami több.
Azt akarod látni, ahogy a feleséged egy másik férfi alatt élvez el? Akarod hallani, ahogy azt sikítja, hogy soha nem volt még ilyen jó? Akkor írj.
De csak akkor, ha elég bátor vagy, hogy végignézd, ahogy a kis ribancod élvezettel hagyja, hogy bemocskoljam.
Sanyi
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sokan vannak csak lehet nem egy városban vagytok ...
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 20:08

Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak. Tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor, alkat!
Szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak. Tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor, alkat!
Sziasztok!Párral ismerkednék ha lehet tartós szex kapcsolatra
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok,ha szimpatikus lennek irjatok
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 13:21

Sziasztok mi egy 38/45 éves valós házas pár vagyunk keresünk a mai estére maszirozni tudó pasit helyünk
Sziasztok! igényes srácként ma estére keresek párt, akivel jól érezhetjük egymást.. Helyem Budapesten van.
Sziasztok.
Szombat estère pasikat keresünk Gangbangra .Helyünk Bonyhádon lessz
Szombat estère pasikat keresünk Gangbangra .Helyünk Bonyhádon lessz
Sziasztok,
holnap délutánra/estére keresnénk potens nagyméretű férfi beszállót 3-as szexélményhez egy szép feleségnek. Helyünk lesz.
Ha passzol minden és érdekel jelezz privátban
holnap délutánra/estére keresnénk potens nagyméretű férfi beszállót 3-as szexélményhez egy szép feleségnek. Helyünk lesz.
Ha passzol minden és érdekel jelezz privátban