Szóló pasit hármasra, szimpátia alapon, tartósabb kapcsolatra keresünk
Szia. ha puncid van akkor ez a felhívás neked szól!.Ma vagy holnap szívesen és teljes odaadással kényeztetném orgazmusig akár nyelvel akár kőkemény szép spermával teli farokkal a gyönyörű és kéjtől nedves puncidat illetve az összes kéjrésedet arcpakolást is kérhetsz! Hely adott de utazni is tudok!
Sziasztok!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
40- es spotos férfi párokkal ismerkedne Borsod megyében.
Érett korosztály előnyben.
Szép napot!
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Lenne itt olyan pár akit szex közben lehet nézni? Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! 24 éves fiatal pasiként ismerkednék korombeli vagy idősebb korú párral.
Sopron-Szombathely vasútvonalon keresném azt a párt, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére, szimpátia esetén hosszútávon.
Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ha netán lenne olyan pár, akik számára ránézésre szimpatikus lennék, de kicsit messzebb vannak.
Sopron-Szombathely vasútvonalon keresném azt a párt, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére, szimpátia esetén hosszútávon.
Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ha netán lenne olyan pár, akik számára ránézésre szimpatikus lennék, de kicsit messzebb vannak.
Sziasztok keresünk helyel rendelkező magyar pasit elvárás inteligencia szortelen test nagy farok intim területen borotvált pocak arc szőrzet kizáró ok Nagykanizsától max 100 km !!!!! Ha ezen kívül esel kérlek ne rabolják egymás idejét
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Szopnék szopatnék Bp írj
Swinger Yours eseményei:
Március 6.-án csütörtökön pasi többes bulink lesz a 9. kerületbe, kb. 30 fő várható, 20:00:2:00 h között.
Március 22.-én pedig 45év alatti Youngest szülinapi party lesz feltétele, aki még a 46. életévét nem töltötte be, vehet csak részt ezen az eseményünkön. Kezdőknek erősen ajánlott, saját korosztályon belül ismerkedni sokszor egyszerűbb, és egy nyugodt beszélgetős kezdéssel. 19:00-2:00 h között várható létszám kb. 50-65 fő
Valamint ne felejtsétek el a swinger Podcast adásainkba is belehallgatni
Saját élményeinkből és tapasztalatainkból készül.
Weboldalunkon mindig felvannak töltve a buli időpontok és leírásai, privátba tudom küldeni
Üdv Merci és Peti
Március 6.-án csütörtökön pasi többes bulink lesz a 9. kerületbe, kb. 30 fő várható, 20:00:2:00 h között.
Március 22.-én pedig 45év alatti Youngest szülinapi party lesz feltétele, aki még a 46. életévét nem töltötte be, vehet csak részt ezen az eseményünkön. Kezdőknek erősen ajánlott, saját korosztályon belül ismerkedni sokszor egyszerűbb, és egy nyugodt beszélgetős kezdéssel. 19:00-2:00 h között várható létszám kb. 50-65 fő
Valamint ne felejtsétek el a swinger Podcast adásainkba is belehallgatni

Weboldalunkon mindig felvannak töltve a buli időpontok és leírásai, privátba tudom küldeni
Üdv Merci és Peti
Csatlakoznék Szegeden harmadiknak hétköznap nappal
Sziasztok
Spontán találkozóra VALÓS pár MA?
Moto
Spontán találkozóra VALÓS pár MA?

Moto
Hello!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Hármasban jártas vagyok, Budapesten lakom, írjatok bátran!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Hármasban jártas vagyok, Budapesten lakom, írjatok bátran!
:Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Keszthelyen keresem unatkozó, kalandvágyó hölgy pár ismeretségét délelőtti szabadidővel a következő hetekben!
Ismerkedés, beszélgetés, na meg ami jön közben!!!! vigyor2
Ismerkedés, beszélgetés, na meg ami jön közben!!!! vigyor2
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!Párral ismerkednék

Sziasztok. Egyedülállóként szóló hölggyel és párokkal ismerkednék. Kellemes napot mindenkinek, sziasztok.
)