Sziasztok
Jövő hèten pèntek napközbeni randira-de óràl-keresünk pàrt, pasit. Alakos fotód legyen, 40 èv alatt ne keress kèrlek. Helyet megoldjuk.
Jövő hèten pèntek napközbeni randira-de óràl-keresünk pàrt, pasit. Alakos fotód legyen, 40 èv alatt ne keress kèrlek. Helyet megoldjuk.
Keresgélünk! De nagyon-nagyon válogatósak vagyunk! Ne legyen sértődés!! Nem ígérünk semmit! Teljes fotó nélkül nem is válaszolunk!
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Örömmel tenném színesebbé kedves, intelligens pár ma éjszakáját.
Ha még üres a tàncrend mára, akkor privát üzenetben keressetek.
Andris
Örömmel tenném színesebbé kedves, intelligens pár ma éjszakáját.
Ha még üres a tàncrend mára, akkor privát üzenetben keressetek.
Andris
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 03. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok késö este 11 után nagy méretü ffi minimum 19cm.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok! Szabolcsi Házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére ha kezdők vagytok se gond egy 49 éves Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok írjatok cserèljünk viber számot!
Sziasztok!
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Férfit keresek, aki nyitott male-male-female hármas partikra. Országos szinten is szívesen fogadok ajánlatokat. Átlag feletti méret előnyös. Hosszú távú együttműködésre vágyom, kizárólag szórakozás céljából, semmilyen anyagi jellegű elvárás nincs. Ha szükséges, a szállást és utazást felezzük.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék hetero alapon Budapesten. Privizz ha érdekel
Párokhoz csatlakoznék hetero alapon Budapesten. Privizz ha érdekel
45éves 190cm magas nagyfarkú bika, feleséget dugna
Sziasztok,
Budapesten és pest megyében keresnék találkozni merő párokat. Akár már mai találkozással.
Budapesten és pest megyében keresnék találkozni merő párokat. Akár már mai találkozással.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi