Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párosunk férfi tagja vagyok. Szívesen kipróbálnám én is fordított helyzetbe , amire mi is keresünk beszálló személyt. Azaz párhoz beszállnék egy orál - cuckold orál sex elejéig . Ha van esetleg olyan pár akiket izgatna , hogy hölgy taguk orálisan kielégít egy idegen férfit akkor szívesen ismerkednék velük. Több nem érdekelne illetve engedélyt sem kaptam arra páromtól. Orál vagy faszverés amire keresek kizárólag !Képet tudok küldeni , adatlapunk van. 40- es , jól szituált férfi vagyok. Ápolt külsővel . Ésszerű határokon belül utazni tudok. Autós kaland is tökéletes de meghallgatom az ötleteket is.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk párt.esetleg csajszit
Heterok vagyunk
30evesek, sportosak, kék szemuek,barna hajuak ..és nagy intim..emellett jófej lazák vagyunk
Budapesten keresünk de Pestmegyén belül meg mobilisak vagyunk
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk párt.esetleg csajszit
Heterok vagyunk
30evesek, sportosak, kék szemuek,barna hajuak ..és nagy intim..emellett jófej lazák vagyunk
Budapesten keresünk de Pestmegyén belül meg mobilisak vagyunk
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szép estét! Párhoz csatlakoznék ma este, a hölgy örömére. Gyöngyös, Hatvan és Egerben..
Sziasztok!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Keresünk ma estére Egerbe legalább egy jó pasit, max 55 éves korig
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék, normális igényes srác vagyok.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni kellemes autós kalandra .
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék hetero alapon Budapesten. Privizz
Párhoz csatlakoznék hetero alapon Budapesten. Privizz
Sziasztok! Hölgyet vagy házaspár hölgy tagját szívesen masziroznam ( erotikus olajos ) akar viszonzás nélkül is. BP - Vac - Rétság vonalon.
Sziasztok! Szép estét! Adatlapom szerint keresnék szimpatikus párt, hetero alapon, minden jóra.
Sziasztok! Vasárnaptól Debrecenben töltünk egy hetet. Aquaticum fürdőben leszünk délutánonként relaxálunk szaunázunk. Intelligens, csinos pár . Chatelés,kamerázás ismerkedős hét. Mi ott leszünk! Vki?
zia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Lenne esetleg olyan pár, vagy lány aki két sportos, magas heteroszexuális pasit keres beszállonak?
Tomi.
Tomi.