Igényes házi barátot keresünk a közös élvezetkekhez. Kezdő pár vagyunk. Fogadni tudunk de akar meg is látogat hatunk észszerű határok mentén. Várjuk jelentkezését pasiknak
Olyan párt keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Férfi beszállót keresünk mára, az adatlapunknak megfelelőt.
Párhoz csatlakoznék akár a nő akár a férfi vagy mindkettőjük örömére. Mai napon Hatvan-Kecskemét vonalon mozgok. Ápolt, igényes és diszkrét vagyok. Írjatok rám és mindent megbeszélünk!
Igényes ápolt pasiként, szeretnék csatlakozni párokhoz!
Akár a mai nap folyamán is!
Akár a mai nap folyamán is!

Sziasztok! Egri vagy környéki párok , házaspárok, titkospárok házibarátja lennék...Akár napköbeni találkozókra is.. Bélapátfalván búvóhellyel is rendelkezem . Viszont kersem nyitott hölgypartnerem is..
Bármilyen megoldás érdekel ..

Sziasztok!
Ma délután Budapesten pár, akik találkoznának egy fiatal 22 éves fiúval?
Privátban bármiről mesélek ami érdekel Titeket.
Ma délután Budapesten pár, akik találkoznának egy fiatal 22 éves fiúval?

Privátban bármiről mesélek ami érdekel Titeket.

Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Ma este 8 óra után Újpest Megyeri úton valaki! Anyagiaktól mentes szex! Autóm helyem nincs! Írj
Párt fogadnék ma este huncutkodni
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Párt, hölgyet keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok. Hétköznap délelőtt rá erő parhoz csatlakoznék.
nagyobb mérettel keresek
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Sziasztok! Profi masszázstudással keresem igényes, értelmes, hetero pár/hölgy társaságát a hölgy örömére. 30-as, de fiatalabbnak kinéző, igényes, kedves srác vagyok. 55 éves korig várom a megkereséseteket! Erotikus masszázs, kukkolás, többes, cuckold, amikben szívesen benne lennék. Szép napot mindenkinek!
Párhoz csatlakoznék napközben
Feleség többes és dupla örömére keresünk partnereket .
Szeged-Kecskemét-Pest vonalon keresem pár társaságát hetero alapon!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.