Sziasztok holnapi nap Vas Veszprém Somogy megyéből ismerkednék párral kellemes időtöltéshez
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
jelentkezem.
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 18:01

Sziasztok ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel. Csak az irjon akinekma jó
szabad a délutànom . kizárólag 17 kerületbe keresek párt mindkét fél örömére.rept3rre is kimegyek
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt MA délutánra…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt MA délutánra…

Moto
Sziasztok percerz dologra nyitott pasikkal ismerkednenk aki tudna diszkret lenni vasarhely és kornyéke!
Sziasztok szép vasárnapot mindenkinek!!Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében Mohács környékén De utazok is!

Sziasztok! Budapesten élő, igényes és értelmes srácként keresem hasonló partnerek társaságát - akár ma este is. Van már tapasztalatom mint beszálló, és nálam is megoldható a találka. Az adatlapomon az adatok kitöltöttek, és képem is van. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok!
Fogadni is tudlak, de utazni is tudok.
Domináns, budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert vagy párt, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és többesben is van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is.
Közös időtöltés, bulizás, ha úgy alakul és mindhárman akarjuk, akkor baráti kapcsolat is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Mi az amit nagyon élveznétek vagy mindenképp ki szeretnétek próbálni és mi az ami esetleg tabu számotokra?
Szép napot!
Fogadni is tudlak, de utazni is tudok.
Domináns, budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert vagy párt, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában és többesben is van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is.
Közös időtöltés, bulizás, ha úgy alakul és mindhárman akarjuk, akkor baráti kapcsolat is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Mi az amit nagyon élveznétek vagy mindenképp ki szeretnétek próbálni és mi az ami esetleg tabu számotokra?
Szép napot!
Sziasztok. Ma estére pasit keresünk Heves megye
Sziasztok.
Szabad lett az estém.. Párokhoz csatlakoznék, adatlapom szerint. Csak privátot olvasok.
Köszi. Szép estét mindenkinek!
Szabad lett az estém.. Párokhoz csatlakoznék, adatlapom szerint. Csak privátot olvasok.
Köszi. Szép estét mindenkinek!
Jóképű, izmos pasit keresünk méretes, vastag farokkal !!! Aki a férj jelenlétében rendszeresen megdugná a feleség finom punciját !
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel. Csak az irjon akinekma jó
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Szep napot perverz dolgokra nyitiott paasival ismerkednenk aki tudna diszkret lenni!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Szabad a szerdai napom-estem-ejszakám, így keresnèk belevaló lányokat, párokat, akár olyan szexre is ahol a pasi megkötve nézi ahogy én, akár szintén hetero buntarsammal együtt keményen dugjuk a párját. Tomi.

Sziasztok! Szabad a szerdai napom-estem, 183/80, sportos, kemeny farkú, 44 éves full heteroszexuális pasi vagyok, többes elég vad vagyakkal.. ha kíváncsi vagy, vagytok írjatok és randizzunk. Tomi