Sziasztok!
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Lányok, párok jelentkezését várom. Nagy vágyam a hármas szex átélése. Öröm szerzés a hölgynek. Szívesen masszírozok, kényeztetek. Szeretek simogatni és szeretem ha simogatnak.
Orális kényeztetések oda-vissza.
Erotikus, intim fotózás lányoknak, pároknak. Párok szeretkezését fotózom, videózom.
Minden megbeszélés alapján.
Ha bátrak vagytok ilyen élményekre, nyugodtan keressetek.
Zalaegerszeg
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Üdv! Párral taliznék mai nap { Szombat } nagyon odaadó lennék, ha arra van igény enyhe bi is lehet
Sziasztok
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Pff, épp most írta ki, hogy tankolni kell
) Benzinkút, gurulgatok egy kicsit mág, aztán alvás... úgy sem vonzz soha senkit az ajánlatom, hiába gavallérkodok
Amúgy diesel... de lassan lassan cserélem áramosra már
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:28

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Igazad van ma még olcsóbb a benzin ...
Holnap napközbeni fürdőzésre mennénk, de még nincs helyszín. Hetero férfi csatakozhatna hozzánk ha tud helyet ahol találkozhatnánk ! Csak privát üzenetet várunk !
Màtrahàza vagy Budapest ma este - holnap nap közben?
Hölgyet kényeztetnék 31F
(Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:47

Pécsen csatlakoznék párokhoz hetero alapon a hölgy örömére! Illetve hölgyekhez is akár! Részletek privátban!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok szombaton fiatal srácot keresünk este 10 körül.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok olyan párt keresek akikhez ma vagy a hétvégén valamikor lehetne csatlakozni Baranya megyében! Utazni is tudok

Kecskeméten párhoz csatlakoznék de csak fogdosásra., simire, csöcsörészésre, utána kiverném a farkamat.
Ti nem tudtok râ írni?
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Párt, hölgyet keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Pécsen csatlakoznék párokhoz hetero alapon a hölgy örömére! Illetve hölgyekhez is akár! Részletek privátban!
Sziasztok! Mai napon Kecskemét és környékén keresnék partnert.
Igazad van ma még olcsóbb a benzin ...
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 03. 28. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Helló! Irj ránk privát üzenetben
(Ez egy válasz triolin üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)