Sziasztok, 31 eves 183cm magas srackent keresek egy part ahol hazibarat lehetnek hosszutavra. Tisztelettudo, kedves, humoros, jol szitualt szakallas mernok srac vagyok.
Sziasztok!
Ma este vagy holnap, csatlakoznék párokhoz, hetero vagy akár bi kapcsolat. Budapest és környéke.
Ma este vagy holnap, csatlakoznék párokhoz, hetero vagy akár bi kapcsolat. Budapest és környéke.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Holnap este valós párt fogadnék, akár csak nézőként. Részleteket privátban
Sziasztok! Szép napot! Ápolt, Potens, diszkrét fiatalos pasiként keresek párt,nőt Vas megyéből vagy környező megyékből. Nem utazom! Hellyel rendelkezem! Többit privin.
Sziasztok bpesten keresnek part van helyem is
akar most is jo

akar most is jo
Mai bulinkba van még hely sportos 30as 40es pasinak. Sportos! Privatban várunk érdeklődőt.
Sziasztok szívesen csatlakoznék Párhoz Baranya megyében De utazni is tudok! Én egy 32 éves tisztelet tudo srác vagyok egyedülálo káros szenvedély mentes!

Sziasztok. Ma este szívesen töltenèm a szabadidőmet Párral.

Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Költözünk Győrbe ....
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 09:59

Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, jó farkú, 44 éves full heteroszexuális pasi. Van egy szintén sportos, 38 éves heteroszexuális buntarsam, akivel szívesen talalkoznánk lányokkal parokkal, többes gabalyodasra, természetesen hetero alapokon.
Tomi.
Tomi.
Pasit keresünk!
Budapest, belváros. szombaton. Napközben. Szabad helyed legyen, privibe írj.
Budapest, belváros. szombaton. Napközben. Szabad helyed legyen, privibe írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Péntek vagy szombat estére keresünk nőt vagy párt
Haverommal keresünk nőt vagy párt péntek vagy szombat estére hetero alapon,!!!
Haverommal keresünk nőt vagy párt péntek vagy szombat estére hetero alapon,!!!
Sziasztok. Párral ismerkednék!!!
Sziasztok!
Molett telt hölgyel párral ismerkednék !
Molett telt hölgyel párral ismerkednék !
Sziasztok. Párral ismerkednék!!!