Sziasztok szívesen csatlakoznék Párhoz Baranya megyében De utazni is tudok! Én egy 32 éves tisztelet tudo srác vagyok egyedülálo káros szenvedély mentes!

Sziasztok. Ma este szívesen töltenèm a szabadidőmet Párral.

Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Költözünk Győrbe ....
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 09:59

Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, jó farkú, 44 éves full heteroszexuális pasi. Van egy szintén sportos, 38 éves heteroszexuális buntarsam, akivel szívesen talalkoznánk lányokkal parokkal, többes gabalyodasra, természetesen hetero alapokon.
Tomi.
Tomi.
Pasit keresünk!
Budapest, belváros. szombaton. Napközben. Szabad helyed legyen, privibe írj.
Budapest, belváros. szombaton. Napközben. Szabad helyed legyen, privibe írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Péntek vagy szombat estére keresünk nőt vagy párt
Haverommal keresünk nőt vagy párt péntek vagy szombat estére hetero alapon,!!!
Haverommal keresünk nőt vagy párt péntek vagy szombat estére hetero alapon,!!!
Sziasztok. Párral ismerkednék!!!
Sziasztok!
Molett telt hölgyel párral ismerkednék !
Molett telt hölgyel párral ismerkednék !

Sziasztok bpesten keresnek part, van helyem is
akar most is jo

Sziasztok szeretnek kiprobalni egy izgis dolgot egy nyitott párral akiknek lenne helye es tudnanak fogadni en tudnek utazni is !Viber vagy skypos elerhetoseg jo lenne hogy tudjunk ismerkedni s ha meg lenne a szimpatia akkor osze is hozhatnank az izgis dolgot!
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére püspökladány és debrecen vonzáskörzetében
Szombat estére esetleg egy alázatos, nem túl nagy intim mérettel (max. 17) rendelkező HETERO pasit szívesen látnánk a legutolsó sorozat szobájában velünk.
Csak akkor, ha nem ijedsz meg egy másik hetero farok közelségétől. Privátban leírjuk mit értünk ezalatt.
Nyugi fájni nem fog
Ha masszírozni is tudsz az előny, de nem feltétel.

Csak akkor, ha nem ijedsz meg egy másik hetero farok közelségétől. Privátban leírjuk mit értünk ezalatt.

Nyugi fájni nem fog

Ha masszírozni is tudsz az előny, de nem feltétel.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...