Belevaló vagány pasit keresünk Budapesten. Most
Sziasztok
Ha szeretnéd látni,hogy a párod keményen, igazán keményen hosszan dugják..írj rám
22cm és jó vastag odalent ..emellett van itthon vagyfokozo.....tiltott ..nem tiltott....és azzal egész este akár..izomból tudom dugni
Ha szeretnéd látni,hogy a párod keményen, igazán keményen hosszan dugják..írj rám
22cm és jó vastag odalent ..emellett van itthon vagyfokozo.....tiltott ..nem tiltott....és azzal egész este akár..izomból tudom dugni
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !///Házibarát hosszútávra ! Imádom a pisis játékokat is
!!! Csak a közelből írj ha lehet / hosszútávra keresek ! Ezt vedd figyelembe !

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi amit olvasol és látsz, akkor írj nekem és a részleteket megbeszéljük.
Ha szimpi amit olvasol és látsz, akkor írj nekem és a részleteket megbeszéljük.

sziasztok
szívesen ismerkednék hölggyel párral hetero alapon 30 éves valóban sportos igényes potens nagy méretű nem dohányzó pasi vagyok ha szükséges Bp-i találkahellyel.Írjatok rám bátran
szívesen ismerkednék hölggyel párral hetero alapon 30 éves valóban sportos igényes potens nagy méretű nem dohányzó pasi vagyok ha szükséges Bp-i találkahellyel.Írjatok rám bátran
Sziasztok! Ápolt és igényes, kellő tapasztalattal és nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék szimpatikus párt, akik Keszthely-Balatonmária-Fonyód környékén töltik a szabadidejüket rendszeresen.
Sziasztok
Szolnok megyei pasi vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz
Szolnok megyei pasi vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz

Sziasztok! Hová valósiak vagytok? Szívesen megismernélek benneteket!
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 05. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Cuckold kedvelő párral ismerkednék, ápolt, többesben tapasztalt pasi vagyok!
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk harmadiknak ma este! Utazni tudj, privit küldj!
Sziasztok! A páromnak keresek állandó partnert! Aki 40 évnél idősebb, 180 cm magasabb, és Bp.i hellyel rendelkezik!
Sziasztok!
21 éves hetero srác vagyok és a ma este folyamán csatlakoznék párhoz Budapesten.
Helyem van, ezt preferálom, de tudok utazni is normális távólságban.
21 éves hetero srác vagyok és a ma este folyamán csatlakoznék párhoz Budapesten.
Helyem van, ezt preferálom, de tudok utazni is normális távólságban.
Szép estét mindenkinek párt keresek Baranya megyében utazni tudok!!
nincs káros szenvedélyem!

Szép estét ma este akár fogadni is tudnék pár. Csatlakoznék.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este, éjszaka!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok
Akar csak kukkolas is érdekel,ha valakit csak ez izgat!!Keressétek bátran!Privát üzenetben!!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este, éjszaka!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok

Sziasztok
Szívesen ismerkednék akár mai program céljával igényes párral.
Privátba várom a levelet ha valakinek felkeltettem érdeklődését
Szívesen ismerkednék akár mai program céljával igényes párral.
Privátba várom a levelet ha valakinek felkeltettem érdeklődését

Ma este pár? Akár csak nézőnek, de igény esetén beszállónak is, hely megoldott, de utazni is tudok.
Sziasztok. Pest környékén szívesen találkoznák ma este egy kedves párral, akik kölcsönös szimpátia esetén keresnének pasit harmadiknak.
Budaors, Torokbalint, Biatorbagy kornyeken kalandoznek a kozeli orakban.. Kellemes pillanatok remenyeben
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék! Bp és környékén, de akár messzebbre is utazom, ha megéri.Apolt intelligens férfi vagyok.Kepeket kapcsolat után láthattok!