Helo ! Egy hétköznapi ,jófej párral ismerkednék akik bármilyen formában bevonnának egy férfit a szexuális életükbe.
Izgalmasnak találom azt is ha csak szemlélője lehetek egy gyors menetnek vagy csak szopásnak , de természetesen azt is igen izgalmasnak találom ha a hölgy az én farkamat is bekapja vagy akár csak kézzel kényezteti. Kortól és testalkattól függetlenül ismerkedek , viszont szimpátia kölcsönösen, ápoltság és diszkréció alap feltétel. Kultúrált , sármos-nak mondott pasi vagyok( ízlések és pofonok ) . Bp és Pest megyei ismeretségek érdekelnének elsősorban de ésszerű távolságba egyértelmű , hogy megéri elmennem , hiszen ez nem hétköznapi dolog számomra sem ha sikerülne megismerkednem párral. Tapasztalatom nemigazán van ilyen kalandozásban és elárulom , hogy sajnos 20 centis cerka sem bujkál alattam. Ellenben ha megbeszélünk valamit akkor ahhoz tartom magam , normális és udvarias vagyok , legalábbis remélem .
Izgalmasnak találom azt is ha csak szemlélője lehetek egy gyors menetnek vagy csak szopásnak , de természetesen azt is igen izgalmasnak találom ha a hölgy az én farkamat is bekapja vagy akár csak kézzel kényezteti. Kortól és testalkattól függetlenül ismerkedek , viszont szimpátia kölcsönösen, ápoltság és diszkréció alap feltétel. Kultúrált , sármos-nak mondott pasi vagyok( ízlések és pofonok ) . Bp és Pest megyei ismeretségek érdekelnének elsősorban de ésszerű távolságba egyértelmű , hogy megéri elmennem , hiszen ez nem hétköznapi dolog számomra sem ha sikerülne megismerkednem párral. Tapasztalatom nemigazán van ilyen kalandozásban és elárulom , hogy sajnos 20 centis cerka sem bujkál alattam. Ellenben ha megbeszélünk valamit akkor ahhoz tartom magam , normális és udvarias vagyok , legalábbis remélem .

Sziasztok szerencs környékéröl keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne sajat helye max 20kmes korzetbol szerencs kornyekerol
FIGYELEM!!
Olyan párt keresek ahol a hölgy tagot meg lehet dugni a férfi tag előtt.. EGY ÖLELÉSÉRT CSERÉBE ( hanem tudod mit jelent írj privatba) ő csak kizárólag néző lehet ebbe
Ha van akit ez izgat vagy szívesen kipróbálna egy ilyen szituációt írjon bátran Hely van de utazni is tudok..
Olyan párt keresek ahol a hölgy tagot meg lehet dugni a férfi tag előtt.. EGY ÖLELÉSÉRT CSERÉBE ( hanem tudod mit jelent írj privatba) ő csak kizárólag néző lehet ebbe
Ha van akit ez izgat vagy szívesen kipróbálna egy ilyen szituációt írjon bátran Hely van de utazni is tudok..
Budapest és vonzáskörzete...
(Ez egy válasz Charli84 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 02:45

Sziasztok szombatra keresnék högyet vagy párhoz csatlakoznék első ilyen élményre. 41 fiatalos jóképűnek mondott pasi vagyok

Sziasztok szombatra keresnék högyet vagy párhoz csatlakoznék első ilyen élményre. 41 fiatalos jóképűnek mondott pasi vagyok

Kedvesedről is lehetne tudni 1-2 infót?
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2025. 04. 08. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 20:47

Sziasztok! Holnap 18-19 óra felé keresünk egy 40 +os, 180 cm magasabb férfit, aki Kedvesemet használná! Budapesten hely kell, és óvszer használat alap!
40 alatti nem jó ?
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2025. 04. 08. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 20:47

Sziasztok! Holnap 18-19 óra felé keresünk egy 40 +os, 180 cm magasabb férfit, aki Kedvesemet használná! Budapesten hely kell, és óvszer használat alap!
sziasztok olyan nyittt párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte haszmálják a feleseget! Hely kellene utazni tudnek !
Egy szimpatikus párral találkoznék csütörtök délután/este Budapesten. Helyem van! Üzenetben keressetek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Sajnos nincs helyem. Pedig a közelben vagyok....
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 16:04

Sziasztok szerencs környékéröl keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne sajat helye max 20kmes korzetbol szerencs kornyekerol
Április 25i bulinkba keresünk sportos, intelligens pasikat. A buli Budapesten szokott lenni, 30as 40es párok, és szoló lányok is szoktak lenni. Aki egy igazi hardcore buliban szeretne részt venni privátban jelentkezzen.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziaztok
keresem partnerem vagy partnereim párok társaságában esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:

Hahó!
Pécsett ismerkednék párral hosszútávon
Pécsett ismerkednék párral hosszútávon
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nagy farokkal kényeztetnék.Párok lányok.