arckép is van
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral, akár hosszútávra.
Hármas, cuckold, házibarát, barátság extrákkal... Minden megbeszélés kérdése, hogy pontosan mi is lehetne.
Örülnék egy korombeli párnak, az egy picit jobban izgatna, mivel még nem volt hozzá szerencsém, de ha nem lennéknszimpatikus egy fiatal pár számára, akkor egy idősebb korú szimpatikus párral is szívesen megismerkednék, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére.
Sajnos jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ennek tudatában várom az üzenetet.
Mindenkinek sok sikert a partnerkereséshez!
Hármas, cuckold, házibarát, barátság extrákkal... Minden megbeszélés kérdése, hogy pontosan mi is lehetne.
Örülnék egy korombeli párnak, az egy picit jobban izgatna, mivel még nem volt hozzá szerencsém, de ha nem lennéknszimpatikus egy fiatal pár számára, akkor egy idősebb korú szimpatikus párral is szívesen megismerkednék, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére.
Sajnos jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ennek tudatában várom az üzenetet.
Mindenkinek sok sikert a partnerkereséshez!
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek bármiben benne vagyok!
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Párokkal ismerkednék. Sportos, ápolt, igényes pasi vagyok. Képeim az oldalamon.
Sziasztok.Írtam.
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

2025.04.17, reggel 8-12-ig valaki ? smile
Sziasztok! Holnap este Szombathelyen szívesen kalandoznék többes kedvelő párral vagy solo hölggyel! Ápolt, humoros, megbízható pasi vagyok, nagyon szeretek kényeztetni! Keress privátban a részletekért!
Sziasztok szép napot mindenkinek! Csütörtöktöl keresek párokat Baranya megyében Utazni tudok nincs akadály!
32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem és tisztelet tudo vagyok. Kor alkat nem számit!

Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok! Nyiregyi 49 éves férfi Házaspárt keres a hölgy örömére! Helyen lenne
Április 17.-én Csütörtökön várunk titeket, Black Belt pasitöbbletes swinger bulinkra. Másnap szerencsére munkaszüneti nap
Este 20:00-2:00 h között a 9. kerülete, fini szendvicsek, és erotikával fűtött hangulat vár titeket.
Ami fontos nem Gangbang, régi és új szűrt vendégkörrel, akit még nem ismerünk videós beszélgetés szükséges.
Swinger eseményeink és Podcast adásunk a weboldalunkon található, melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours

Ami fontos nem Gangbang, régi és új szűrt vendégkörrel, akit még nem ismerünk videós beszélgetés szükséges.
Swinger eseményeink és Podcast adásunk a weboldalunkon található, melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours
Szia! Minket érdekelne, nagy mellű 23 éves barátnőmmel! Instán írj privit kérlek k.felix1992
(Ez egy válasz Szabiman üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 14:01

Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
Szabolcs
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok,
Szabolcs
Szabolcs
Sziasztok.május elejére debrecen környékén hellyel rendelkezö 20-33 év közötti fiut keresünk feleségem örömére.
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Ohh de kàr,hogy ennyire levittètek a korhatàrt.
(Ez egy válasz Zolimontage1 üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 13. vasárnap 08:29

Sziasztok
Kecskemét és környékén keresünk 25éves korig egy férfit abi segítene a barátnőm kényeztetésében.
Első alkalom lenne nincs gyakorlatunk
Kecskemét és környékén keresünk 25éves korig egy férfit abi segítene a barátnőm kényeztetésében.
Első alkalom lenne nincs gyakorlatunk