Péntek vagy szombat estére keresnék párt, hely megoldott
Részleteket privátban egyeztessük.

Részleteket privátban egyeztessük.
sziasztok szerencs es kornyékérol keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne sajat helye azaz tudna fogadni minket!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Házi barátot keresünk, párom rèszère.
szep estet vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? hely kellene utazni tudnek!
Keresünk !
30 éves jófej srácok vagyunk
Budapest és környékén keresünk párokat vagy nőket hetero alapon !
Esetleg buliba is csatlakoznánk
30 éves jól szituált, jófej, laza srácok vagyunk nagy intimmel
viber vagy google chat legyen, kérlek írj ha ráérsz, vagy értek az elkövetkezendő napokban
30 éves jófej srácok vagyunk
Budapest és környékén keresünk párokat vagy nőket hetero alapon !
Esetleg buliba is csatlakoznánk
30 éves jól szituált, jófej, laza srácok vagyunk nagy intimmel
viber vagy google chat legyen, kérlek írj ha ráérsz, vagy értek az elkövetkezendő napokban
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok
Párokkal, lányokkal ismerkednék
Fiatal srác vagyok
Párokkal, lányokkal ismerkednék
Fiatal srác vagyok
Sziasztok! Hosszú hétvégén ismét kellemes társasága lennék házaspárnak a feleség örömére, az adatlapom szerint! Utazni tudok ésszerű távolságon belül..
Sziasztok,
Budapest vagy környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék, ha szeretnétek!
Írjatok bátran!
Budapest vagy környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék, ha szeretnétek!
Írjatok bátran!
Sziasztok.izmos,nagy méretű pasi,olyan párral ismerkedne most hosszú hétvégén a Tisza tó környékén,poroszló,Tiszafüred,ahol a hölgy tag szereti ha a párja előtt dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.korban,alkatban hasonló párok üzentét várom privát üzenetben.
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Szívesen találkoznék akár ma, vagy holnap este is
(csütörtök/péntek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Szívesen találkoznék akár ma, vagy holnap este is

Párkènt keresnèk 1 vagy több férfi beszállót ma estére a Gloryba 19 körül gangbang jellegű játékhoz. Csak hetero alapon!
Sziasztok!
A kovetkezo par oraban tudok fogadni holgyet vagy part csakis hetero alapon a corvinnal.
A kovetkezo par oraban tudok fogadni holgyet vagy part csakis hetero alapon a corvinnal.
Holnap Miskolcon keresgélek intelligens párt. Üdv normális pasi
Hölgyet masszíroznék kényeztetnèk vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vasárnap párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban leszek, diszkrét, nyugodt környezetben.
Párhoz csatlakozok nyáronn . Gárdonyba.De nem keresem mert ott úgyis lessz.Üdv,jó keresést mindenkinek