Sziasztok, hetero igényes budapesti párral ismerkednék
helyem van.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia írj ránk privatba
(Ez egy válasz ajtny üzenetére (2025. 04. 25. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 17:55

Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok!Parokhoz csatlakoznék!35 éves normális, intelligens férfi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Ma Párhoz csatlakoznék. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! A mai délután és este folyamán nagyon szívesen megismerkednék egy párral Győr és 80 km-es körzetében. Igényes, korrekt és intelligens pasi vagyok. Valós élményt szeretnék. Ha hasonló céljaitok vannak akkor ismerkedjünk meg!

Hát erről hosszasan lehetne beszélgetni,hogy ki a kamus....
(Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 17:27

Ne várj választ, kamu az egész. Itt is és más oldalakon is nyomja folyamatosan változó neveken...
Párokhoz csatlakoznék,akár kiváncsi bi után érdeklődő pár is érdekel! Szimpátia fontos!
Akkor is írtuk,hogy nem
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét pár keres fiut
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom (hölgy) örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 35 év alatt de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.25.) vagy holnap szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.