Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
újra kijöttem mára délután ra is a reptérre ,Párocskák , bátrabban
Sziasztok!
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!
Budapesten ma pár?
Sziasztok! Igényes srácként keresem párok társaságát ma este. Helyem van a IX. kerületben, de természetesen utazni is tudok.
Ha a profilom alapján érdekesnek találtok, írjatok bátra, és beszéljük meg privátban a részleteket!
Ha a profilom alapján érdekesnek találtok, írjatok bátra, és beszéljük meg privátban a részleteket!
Sziasztok! Önmagára igényes, szenvedélyes férfiként kalandoznék hétfőn, nap közben Balatonmária-Keszthely környékén. Helyem van.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Feleség többes örömére keresünk férfit .
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak vagy akár plusznak is ..
Sziasztok. Ma délután vagy kora este valaki egy közös maszti, hölgy aki kíváncsi ahogy kiverem vagy pár kukkolása? Székesfehérvár-Veszprém környékén

Sziasztok. Idősebb párt keresek hosszú távra!!Kérlek írjatok!!!
Sziasztok!Ma délután, este Veszprém környékén pár vagy bi pasi?Helyem van
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma délután nálam, nálad. Nő, pár. Egyeztessünk
Sziasztok!Párt keresek ma estére, jakuzzi, pezsgőzés, beszélgetés..Szeretem a telt formákat, szeretek masszirozni..
sziasztok van nő vagy pár pápárol
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Enyhe bi pár esetleg van itt akik szeretnek ketten egyszerre cumizni?
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled!