Sziasztok
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Van itt olyan pár aki tényleg komolyan gondolja és a lehetséges találkozó előtt nem tűnnek el egy szó nélkül???
Minden pár csak panaszkodik a pasikra de találkozni meg nem mer…
Minden pár csak panaszkodik a pasikra de találkozni meg nem mer…
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, Eger- Budapest között..
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Csongrád-Dél-békési pár?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!14.-15.kerületben!
Párhoz csatlakoznék ma délután!14.-15.kerületben!
Sziasztok. Megpróbálunk érthetően fogalmazni, hogy ne kelljen felesleges köröket futni. Izmos, kigyúrt, tehát IZMOS!!!! igényes, borotvált FÉRFIT (nem kölyköt) keresünk harmadiknak, aki tudja egy ilyen felállásban mi a szerepe. Nem utazunk, FOGADUNK! Ha fotó alapján a válaszunk nem, azt is fogadd el. Olyanok írjanak akik el is jönnek ha eljutunk addig. Köszönjük.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Párral ismerkednék komolyan!
Ma délután folyamán keresem partnerem. Hölgy vagy párhoz csatlakoznék szìvesen Budapesten. Pilis. Szentendre, Üröm, Pomáz, Solymár. XII. III. XI. IX. Kerület.
Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretnek közösen, együtt kényeztetni! A viszonzás természetesen nem maradhat el ha van rá igény.

Sziasztok
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt, Budapest és környékén.
viber ?
google chat?
bárhol jó, küldünk egészalakos, arcos képet is, ha kértek =) !
30 éves srácok vagyunk, kék szemű, barna hajúak , jófejek, lazák
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt, Budapest és környékén.
viber ?
google chat?
bárhol jó, küldünk egészalakos, arcos képet is, ha kértek =) !
30 éves srácok vagyunk, kék szemű, barna hajúak , jófejek, lazák

Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya megyében csatlakoznék Párhoz akár ma este is Utazni tudok bármikor részemröl nincs akadály!

sziasztok !
igényes 25 alatti pasit/srácot keresünk
- masszázs
- cuckold
igényes 25 alatti pasit/srácot keresünk
- masszázs
- cuckold
Sziasztok!. Lenne kedve valakinek vagy valakiknek holnap egy kellemes, kötöttségek nélküli kávéhoz, egy 183/80, sportos, jó kiállású, 44 éves , full heteroszexuális pasival??
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok.
A héten csütürtükön megyek Fehérvárra.42 éves sportos többesben tapasztalt pasi vagyok. (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A héten csütürtükön megyek Fehérvárra.42 éves sportos többesben tapasztalt pasi vagyok. (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)