Szívesen csak csatlakozom tartós érdekel
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Miskolc Kazincbarcika Edelény környékén keresünk pàrként igényes komoly barátkozni vágyó fiút....
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Győr
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Sziasztok
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
15:00 kor lenne a randi,Szigligeten
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
15:00 kor lenne a randi,Szigligeten
Párosunk férfi tagja ma vagy holnap este akar napközben szívesen fogadnék vagy meg is látogatok párokat!
Szivesen beszálok itt a közelembe egy párhoz.
Akár fogadóképes is vagyok
Akár fogadóképes is vagyok

Sziasztok! Pestmegyében beszálnék 3-nak 32 éves vagyok
Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére péntek estére...
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Hellyel és napközbeni szabadidővel rendelkező 30-45 év közötti pasit keresünk Bp-en ( elsősorban IX, X, XVIII, XIX, XX kerületekben) harmadiknak. Üdv Dóri & Peti
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!
Párt keresek a hölgy örömére.
Helyem, szabadidőm van hozzá.
Párt keresek a hölgy örömére.
Helyem, szabadidőm van hozzá.
Sziasztok!
Szeretnék találni egy szimpatikus párt, akik hozzám hasonlóan elhatározták, hogy élményeket szeretnének és nem álmodozásban ringatóznak. Elképzeléseik vannak és nem a “még nem tudjuk” szakaszban járnak.
Ha egy megbízható, intelligens, magára igényes (ezeket persze majd lesz alkalmatok eldönteni) férfit kerestek, akivel hétköznap, napközben tudnátok találkozni, akkor írjatok rám bátran.
Éljünk meg mindent, amiről mások csak álmodoznak!
Az adatlapomon látottak mindenben megfelelnek a valóságnak!
Írjatok és beszéljünk, utána meg találkozzunk!
Szeretnék találni egy szimpatikus párt, akik hozzám hasonlóan elhatározták, hogy élményeket szeretnének és nem álmodozásban ringatóznak. Elképzeléseik vannak és nem a “még nem tudjuk” szakaszban járnak.
Ha egy megbízható, intelligens, magára igényes (ezeket persze majd lesz alkalmatok eldönteni) férfit kerestek, akivel hétköznap, napközben tudnátok találkozni, akkor írjatok rám bátran.
Éljünk meg mindent, amiről mások csak álmodoznak!
Az adatlapomon látottak mindenben megfelelnek a valóságnak!
Írjatok és beszéljünk, utána meg találkozzunk!

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Adatlap kitöltve!
Utazni tudok!!
Utazni tudok!!

Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Fiatal, többesben tapasztalt srácként keresem partnereim heteró alapon egy mai találkozóra. Budapesten helyem van, de a helyszín természetesen megbeszélés kérdése. Viber, google chat is okés.
de válogatosak letettek