Sziasztok. 38 éves pasi vagyok. Budapesti párokkal ismerkednék.
Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Helló helló.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma, akár egy órán belül is.
Pesten ebben a remek időben hölgy egy kis orális játszadozásra Ma, akár egy órán belül is.

Balatonszemesen 2025. 06 07-08 kőzt pasit keresünk harmadiknak érzéki szexhez.
kizárólag a Hölgy részére, nagy és kemény szerszámmal.
Teltebb hőlgy részére.
Teltebb hőlgy részére.
Olyan párral ismerkednék akik tartós barátot, házibarátot keresnek és imádják az egész estés, túlfűtött élvezeteket a határokat feszegetve, a Hölgy orgazmusaiért élve-halva-remegésig :P

Sziasztok! Írtam privátba
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2025. 06. 06. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 19:40

Sziasztok! Párosunk pasi tagja Fehérgyarmaton van a hétvégén. Volna kedve valakinek valamihez?
Sziasztok! Párosunk pasi tagja Fehérgyarmaton van a hétvégén. Volna kedve valakinek valamihez?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Nagyméretű 20/6, helyes, 188 cm magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék ma estére párhoz. Írjatok priviben, válaszolok.
Tamás
Nagyméretű 20/6, helyes, 188 cm magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék ma estére párhoz. Írjatok priviben, válaszolok.
Tamás
Sziasztok! Hölgynek, párnak lennék kellemes társasága ma este. Utazni tudok.
Most hetvegen szivesen fogadnank egy helyes pasit az ágyunkba hetero alapon, esetleg part,de ott noi bi elvart. Ertelmes bemutatkozast kerunk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
sportos pasiként szép vastag pénisszel oilyan párt keresnek akiket izgatna közösen verni,szopni
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Sziasztok!
47/180/75, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest(Bp.) Nógrád, Fejér, megyéből keresek Hölgyet/Párt 06.06.(Péntek), vagy 06.07.(Szombat). Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!!!
Üzenetben írj!
47/180/75, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest(Bp.) Nógrád, Fejér, megyéből keresek Hölgyet/Párt 06.06.(Péntek), vagy 06.07.(Szombat). Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!!!
Üzenetben írj!
Balatonszemesen 2025. 06 07-08 kőzt pasit keresünk harmadiknak érzéki szexhez.
Teltebb hőlgy részére.
Teltebb hőlgy részére.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
sziasztok! Ma vagy holnap este párhoz csatlakoznék.
Sziasztok
Meg ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak olyan irjon akinrk jó a mai nap vagy a holnapi találkozó
Meg ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak olyan irjon akinrk jó a mai nap vagy a holnapi találkozó