Sziasztok. Volna Pest megyébe, vagy Budapesten pár akik ma este egy diszkrét pasit keresnének? Lehet autós, kukkolós találka is. 06 30 5587970. Csak akik komolyan gondolják.
Olá Senorita, állok elébe a tesztnek és a szenvedélynek...
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 11:47

harmadiknak keresek férfit Budapesten, 40 éves korig, 175 cm minimum
nem mindenáron, nem rögtön, előbb kiismerlek és letesztellek passzolunk e
nem mindenáron, nem rögtön, előbb kiismerlek és letesztellek passzolunk e
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Párhoz csatlakoznék Vas Zala Veszprém Somogy
Sziasztok! Magára igényes, többesben tapasztalt srácként keresem párok társaságát a mai nap. Budapesten helyem van, de az utazás is megoldott.
Sziasztok. Ma Alsóörs környékén 3 as ? Sportos srac vagyok. 30 as
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Pàrhoz beszàllnék, enyhén nyitott, kulúràlt pasi vagyok.
Pàrhoz beszàllnék, enyhén nyitott, kulúràlt pasi vagyok.
Maga sportos pasi nagy intimmel párhoz csatlakozna ma este Heves megyében Tisza tó környéke.
Sziasztok! Balatonmária-Keszthely környékén keresnék, a szabadidejüket itt töltő párt…
Ráckeve környékén valaki aki benne is lenne??
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Párhoz beszállnék harmadik nak.ma este.Mert a tegnap az jól sikerült, köszönhetően a gyönyörű Nő nek Dunakeszinn.Olyan jó voltál..... Köszönöm a szép élményt, remélem a masszázs is jó volt
sziasztok
párral hölggyel szívesen ismerkednék 30 éves magas sportos ápolt igényes potens nagy szerszámmal
szeretem a 3ast cuckold szerepjátékokat spontán dolgokat találkahelyem van ha szükséges
írjatok rám bátran
párral hölggyel szívesen ismerkednék 30 éves magas sportos ápolt igényes potens nagy szerszámmal
szeretem a 3ast cuckold szerepjátékokat spontán dolgokat találkahelyem van ha szükséges
írjatok rám bátran
Párok?

Sziasztok! Szívesen találkoznék, ráérek most
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 23:09

Mai napra , késő este keresünk egy sportos , igényes srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem. 30-40 éves korig . Autó de helyünk is van. Párom egy 40-es milf . Kb 0:45-1 órakor ( vagy után) lesz jó
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Mai napra , késő este keresünk egy sportos , igényes srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem. 30-40 éves korig . Autó de helyünk is van. Párom egy 40-es milf . Kb 0:45-1 órakor ( vagy után) lesz jó
Holnap estére keresünk harmadikat, részletek privàtban