Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este, a hölgy kényeztetésére. Adatlapom szerint. Utazni tudok.
írtam üzenetet.
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 18:24

Csepelen lenne hellyel rendelkező pasi aki beszállna csajom kényeztetésbe?
Légy 40-es és igényes....
Csepelen nem, de a 14ben igen, akár el is ugrok értetek kocsival és haza is viszlek titeket
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 18:24

Sziasztok. Szívesen ismerkednék akár mai talival.
Olá Senorita, állok elébe a tesztnek és a szenvedélynek...
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 11:47

harmadiknak keresek férfit Budapesten, 40 éves korig, 175 cm minimum
nem mindenáron, nem rögtön, előbb kiismerlek és letesztellek passzolunk e
nem mindenáron, nem rögtön, előbb kiismerlek és letesztellek passzolunk e
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Párhoz csatlakoznék Vas Zala Veszprém Somogy
Sziasztok! Magára igényes, többesben tapasztalt srácként keresem párok társaságát a mai nap. Budapesten helyem van, de az utazás is megoldott.
Sziasztok. Ma Alsóörs környékén 3 as ? Sportos srac vagyok. 30 as
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Maga sportos pasi nagy intimmel párhoz csatlakozna ma este Heves megyében Tisza tó környéke.
Sziasztok! Balatonmária-Keszthely környékén keresnék, a szabadidejüket itt töltő párt…
Ráckeve környékén valaki aki benne is lenne??
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Párhoz beszállnék harmadik nak.ma este.Mert a tegnap az jól sikerült, köszönhetően a gyönyörű Nő nek Dunakeszinn.Olyan jó voltál..... Köszönöm a szép élményt, remélem a masszázs is jó volt
sziasztok
párral hölggyel szívesen ismerkednék 30 éves magas sportos ápolt igényes potens nagy szerszámmal
szeretem a 3ast cuckold szerepjátékokat spontán dolgokat találkahelyem van ha szükséges
írjatok rám bátran
párral hölggyel szívesen ismerkednék 30 éves magas sportos ápolt igényes potens nagy szerszámmal
szeretem a 3ast cuckold szerepjátékokat spontán dolgokat találkahelyem van ha szükséges
írjatok rám bátran
Párok?

Sziasztok! Szívesen találkoznék, ráérek most
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 06. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 23:09

Mai napra , késő este keresünk egy sportos , igényes srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem. 30-40 éves korig . Autó de helyünk is van. Párom egy 40-es milf . Kb 0:45-1 órakor ( vagy után) lesz jó