Budapesten*)
Ma délutánra keresem társaságom. 2után. Autóval vagyok. Hölgy/heteró pár társaságában. Viber/whatsapp/ gchat
Sziasztok!
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Pár, aki keres egy igényes pasit és napközben is jó nekik?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok. Szívesen ismerkednék igényes, hármasra nyitott párral minőségi élmények reményében.
Meglévő partner mellé keresek 3.-nak férfit Budapestről 40 éves korig. 175 cm minimum, ne légy kopasz, se kigyúrt, mamut farkúak kíméljenek.
Első körben legyen meg a szimpátia, nem konkrétan faszt keresek, hanem IQ-t. Ha megvan, akkor letesztelem passzolunk e szexuálisan. Nem kérek ez a szia! átmegyek most leveleket...
helyed legyen
Első körben legyen meg a szimpátia, nem konkrétan faszt keresek, hanem IQ-t. Ha megvan, akkor letesztelem passzolunk e szexuálisan. Nem kérek ez a szia! átmegyek most leveleket...
helyed legyen
Ez lemaradt:40 -es korosztályból keresünk
(Ez egy válasz galagonya800103 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 14:05

Sziasztok!
Férfit keresünk ma délutánra harmadiknak a hölgy örömére,hetero alapon, (Budapest pest megye)
Férfit keresünk ma délutánra harmadiknak a hölgy örömére,hetero alapon, (Budapest pest megye)
Sziasztok!
Sziasztok! Házaspárt keresek csakis a hölgy örömére kezdő akar telt duci párttal is! Diszkréció kölcsönösen elvárt
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek ha vannak itt?
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Mi egy 50-éves férfi és hölgy pár vagyunk. Szeretném hölgy örömére társat aki jul meg dugva el tud jutni csúcsra. Lehet autóba kocsikázás közbe maztrubalom és meg állva valahol meg dughatnak páromat. Lenne kedved?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Fiatal srácként a mai napra keresem partnereim. Van már tapasztalatom mint beszálló, és a IX. kerületben helyem is van. Ha a profilom alapján szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan privátban.
Párhoz csatlakoznék!
Párhoz lennék hű házibarát adatlapom szerint is.
Leginkább azért a közelből mert ha minden jol sül el a végén,
akkor akár hosszutávon lehetnénk kapcsolatban.
Megértést köszönöm.
Jelentkezz bátran, lehet egymást keressük
Leginkább azért a közelből mert ha minden jol sül el a végén,
akkor akár hosszutávon lehetnénk kapcsolatban.
Megértést köszönöm.
Jelentkezz bátran, lehet egymást keressük

Sziasztok!! Kedves és nornális Párt keresek!! Hosszú távra házi barát lennék!! Utazni tudok!!