Sziasztok, Ma, vagy szombat estére keresek egy budapesti, pesti HETERO házaspárt. Kizárólag a feleség örömére.
Életvidám, ápolt és kedves férfi vagyok, aki kedveli a szerepjátékokat, képes akár irányítani is.
Legyen egy vidám esték, ahol a feleség van fókuszban. Szép napot
Életvidám, ápolt és kedves férfi vagyok, aki kedveli a szerepjátékokat, képes akár irányítani is.
Legyen egy vidám esték, ahol a feleség van fókuszban. Szép napot
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Most szombatra keresünk feletégemmel egy férfi beszállót, kizárólag heteró alapon.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Daad fesztiválon vagy a környéken valaki bevállal egy fiatal, potenst férfit?
Daad fesztiválon vagy a környéken valaki bevállal egy fiatal, potenst férfit?
Most..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Valaki akar beszélni Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd közeléből? 21 éves srác vagyok, nem zárkózom el semmitől. A profilomon vannak képek elméletileg. Sportos vagyok, átlag feletti mérettel.
Valaki akar beszélni Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd közeléből? 21 éves srác vagyok, nem zárkózom el semmitől. A profilomon vannak képek elméletileg. Sportos vagyok, átlag feletti mérettel.
Sziasztok . Monor környéke szívesen beszállok 3diknak… 28 éves vagyok 189/93 átlag testalkatú . Bármikor
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne csatlakozni! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Szívesen beszállnék!
(Ez egy válasz monizoli üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 14:44

Sziasztok. Gyulán ismerkednénk nagy farku sráccal ma és pénteken.
Sziasztok Péntek este keres valaki szóló BP. I pasit, hölgyek párok? 50 éves nem független paisi vagyok.
Valakinek van kedve ismerkedni várom a leveleket üdv & Pusza Laci
Valakinek van kedve ismerkedni várom a leveleket üdv & Pusza Laci
Sziasztok. Gyulán ismerkednénk nagy farku sráccal ma és pénteken.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,jövő héten ismerkedne valós párral…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,jövő héten ismerkedne valós párral…

Moto
Sziasztok!
A hétvégén pesten lesznek programjaink. Megint beillesztenénk a szombat (06.21.) kora délutánunkba (14 óra körül) egy, akár egyszerre két megfelelő sráccal való kellemes találkozást is. Nem szexet keresünk, hanem intelligens, izgalmas erotikus játékokat, kellemes időtöltést. Megfelelő személyes szimpátia esetén, még lágy, kislányos kezemmel is izgatnám (akár egyszerre is), vagy elégíteném ki a két srácot.
Kizárólag a nagy méret és/vagy a nagy mennyiség produktuma motivál. Arc nélküli képek és videók készülnek az együttlét közben. – magáncélra.
Mivel mi tényleg szeretnénk (szoktunk is) találkozni srácokkal, így kizárólag olyanok jelentkezzenek, aki ráérnek a megjelölt napon és időben és mernek is találkozni.
Kritériumok:
- a fentiekben megjelölt valós méret és potens mivolt
- megfelelő számodra a megjelölt időpont
- 25 és 50 év között vagy
- maximális igényesség, higiénia, pontosság, megbízhatóság
- arc nélküli fotózás, videózás nem jelent problémát számodra
Jelentkezés módja:
- kizárólag e-mailben, tartalmas bemutatkozással és pár, friss, valós kép csatolásával (nem kell arcos kép elsőre! a testalkatod, és a nemi szerved mérete, formája érdekel, valamint az ápoltságod) – mailem ld. adatlap
- NE a GG-n írj! már egy szűrő az is, ha rendelkezel az értőolvasás képességével
Egyéb:
- az adatlapon lévő képeink valósak, minket ábrázolnak
Üdv,
Niki
A hétvégén pesten lesznek programjaink. Megint beillesztenénk a szombat (06.21.) kora délutánunkba (14 óra körül) egy, akár egyszerre két megfelelő sráccal való kellemes találkozást is. Nem szexet keresünk, hanem intelligens, izgalmas erotikus játékokat, kellemes időtöltést. Megfelelő személyes szimpátia esetén, még lágy, kislányos kezemmel is izgatnám (akár egyszerre is), vagy elégíteném ki a két srácot.
Kizárólag a nagy méret és/vagy a nagy mennyiség produktuma motivál. Arc nélküli képek és videók készülnek az együttlét közben. – magáncélra.
Mivel mi tényleg szeretnénk (szoktunk is) találkozni srácokkal, így kizárólag olyanok jelentkezzenek, aki ráérnek a megjelölt napon és időben és mernek is találkozni.
Kritériumok:
- a fentiekben megjelölt valós méret és potens mivolt
- megfelelő számodra a megjelölt időpont
- 25 és 50 év között vagy
- maximális igényesség, higiénia, pontosság, megbízhatóság
- arc nélküli fotózás, videózás nem jelent problémát számodra
Jelentkezés módja:
- kizárólag e-mailben, tartalmas bemutatkozással és pár, friss, valós kép csatolásával (nem kell arcos kép elsőre! a testalkatod, és a nemi szerved mérete, formája érdekel, valamint az ápoltságod) – mailem ld. adatlap
- NE a GG-n írj! már egy szűrő az is, ha rendelkezel az értőolvasás képességével
Egyéb:
- az adatlapon lévő képeink valósak, minket ábrázolnak
Üdv,
Niki
Most..
(Telo Adatlap)