Sziasztok, jó fej megbízható párhoz csatlakoznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok!
Párok/hölgyek egy délutáni esti kaland BP és környéke?
Írjatok privátban!
Párok/hölgyek egy délutáni esti kaland BP és környéke?
Írjatok privátban!
Sziasztok!
Holnap napközben pàrhoz tàrsúlnék. Helyem van.
Holnap napközben pàrhoz tàrsúlnék. Helyem van.
Ma este pár esetleg akihez lehetne csatlakozni nagy intim mérettel?
22 eves fiú vagyok, még nem csináltam lánnyal érdekelne milyen
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Ma esti 3-as vagy 4-és kalandhoz keresünk 2 srácot (ha lehet baráti kapcsolatban lévő srácokat). Privát üzenetben jelentkező utazni tudó 30-50 év közötti srácok jelentkezését várjuk!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék swingerben ,többesben jártas ,sportos budapesti sracként
Párokhoz csatlakoznék swingerben ,többesben jártas ,sportos budapesti sracként

Sziasztok holnap este hölgyet vagy párt tudok fogadni. Privát megkeresèseknek köszönöm
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel ismerkedne 12 ker környéke kizárólag hetero alapon

sziasztok vannak e itt olyan pasik akit ozgatné ha megdugjak a nejet?L hely kellene utazni tudok
31 éves férfiként nyitott vagyok új dolgokra. Miskolc
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
sziasztok! ma estére szabolcsból nő esetleg házaspár találkozni? nyiregy-újfehértó-téglás-hajdúdorog-hajdúnánás környékéről,.
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok. Ma este vagy a hétvégén párhoz csatlakoznèk. Győr és környéke. Utazni tudok vagy fogadni
Sziasztok,
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Reptér ! Ma este !
Haverommal!
Sziasztok
30 éves hetero srácok vagyunk
Kék szemű barna hajuak
Ma este megyünk a reptérre.
Hetero alapon keresünk párokat, nőket
Haverommal!
Sziasztok
30 éves hetero srácok vagyunk
Kék szemű barna hajuak
Ma este megyünk a reptérre.
Hetero alapon keresünk párokat, nőket
Most..ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Helló!
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék ma vagy holnapi nap BP wink
Írjatok privátban nyugodtan!
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék ma vagy holnapi nap BP wink
Írjatok privátban nyugodtan!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en.