Sziasztok Szombat estétre (komolyan estére)ffi beszállót akár tartós, hosszabb házibarát kapcsolatra kapcsolatra Nem egy éjszakás kandkt keresünk Puszi
Sziasztok! 29. Vasárnapra keresünk párokat! Nudi nálunk, főzés s kikapcsolódás! Max 30 éves pasi is jelentkezhet az emailekre reagálunk csakis!!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi, a képen látható kolbásszal. Nemsokára indulok Budapest - Hatvan vonalon, szívesen elfogyasztanèk egy kellemes kötelezettségek nélküli kávét lánnyal, vagy párral pusztán a randevú izgalmáert is...
Puszi Tomi.
Puszi Tomi.
Sziasztok, bi párt, baráti társaságot keresek.
Miskolci pár akik hármasoznának?
Párt keresek ,ismét pár barátja lennék.
Sziasztok Balatonszemesen 2025.06.27-28 ra 3.nak beszállonak fiút vagy lányt keresünk.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár mai nap során is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Kunfehértón párt,hölgyet tudok fogadni akár ma este is. Jakuzzi,szauna van!

Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Nyíregyházi 49 éves férfi barátkozna diszkréten Házaspárral Akár kezdőkkel molett párral is!
Hölgyek párok ma este délután valaki?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Masszázs nőknek 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Ráckeve környékén valaki aki benne is van helyem lenne vagy autós
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Sziasztok
Tisza-tóhoz keresek párt! Hajókázás közben lehetne bármi
Tisza-tóhoz keresek párt! Hajókázás közben lehetne bármi