Délegyházi nudin ill. környékén ismerkednénk férfiakkal-párokkal a barátnőmmel. Dunavarsány dunaparti medencés nyaralómban is szívesen fogadnék meztelenkedni-huncutkodni vágyó partnereket. hétközben is, napközben is

LUXIZÁS, ahogy a tv-ben! smile
Viccet félre téve balatoni vízparti házamba szívesen fogadnék párt, akivel akár a nappalokat is, de az estéket is feldobhatnánk.
Akár több napra is szívesen látlak Benneteket!
Több szoba, szauna, jacuzzi, medence van, és ezen kívül egy vitorlás is rendelkezésünkre áll.
Nem kell megijedni, az árbócot jól kezelem.
Viccet félre téve balatoni vízparti házamba szívesen fogadnék párt, akivel akár a nappalokat is, de az estéket is feldobhatnánk.
Akár több napra is szívesen látlak Benneteket!
Több szoba, szauna, jacuzzi, medence van, és ezen kívül egy vitorlás is rendelkezésünkre áll.
Nem kell megijedni, az árbócot jól kezelem.

Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék.
Fejérmegye előny.

Fejérmegye előny.
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum feltétel az ápoltság,!!!!!!! válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza ....
Szia én szivesen drága jó keményen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 17:36
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki farkalna meg párom előtt rendesen.? Gondolom fiatal punci jobb talán? Férfiaknak leg többen kamuznak.

Sziasztok ! 39 éves nő vagyok,párom 41 éves. Régi vágyam szeretnénk megvalósítani,hogy két férfival legyek,párommal és még egy férfi. De ezt kimondottan csak úgy szeretnénk megvalósítani,ha a másik férfi egy vastag nagy farkú pasi lenne. Lehet amúgy találni itt goldengate-n ilyen pasit,és aki csatlakozna is ? Egyenlőre ez még csak egy kérdés,hogy volt akinek sikerült itt találni ? Nem kell kép meg kamu profilok köszönjünk . Szép vasáanpot nektek
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Pár mellé keresunk pluszba férfit harmadiknak most, Balatonbogláron. Valaki?
Én farkalnálak! Csak messze vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 17:36
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki farkalna meg párom előtt rendesen.? Gondolom fiatal punci jobb talán? Férfiaknak leg többen kamuznak.
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgy vagy pár,akik beszallot keresnek ma estére? Ápolt igényes 41 éves férfi vagyok!Helyem is van akár! Budapest és Pest megye!!Valaki esetleg?
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok! Igényes, fiatal srácként keresem párok társaságát Budapesten a mai nap. Többesben van már tapasztalatom. Ha szimpatikusnak találtok, és úgy érzitek beleférek az elképzeléseitekbe, írjatok bátran.
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valami kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék! Hajdú-Bihar megye.