Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Az azért elég nagy terület! Nem gondoljátok?
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 28. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Írjatok nekem privátba!
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 28. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdú Bihar
Sziasztok!
Merre vagytok? (Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagytok? (Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok párt keresek akit kukkolhatnék nézhetnék szex közben
Sportos pasi 3.nak a feleség örömére... Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Párral ismerkednék
enyhe bi is lehet

Ma elerhetö vagyunk autos szex igazi párok
Sziasztok. Ma Párhoz csatlakoznèk. Utazni és fogadni is tudok.
Jövő szombat estére, 5-ére keresünk Budapesten az adatlapunknak megfelelő szóló pasit.
Vasárnap este Győr Sopron vonalon kalandoznék!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Sziasztok !
Budapesti sportos joképunek tartott ferfikent keresnem partnereim ...
Budapesti sportos joképunek tartott ferfikent keresnem partnereim ...

32 éves sportos és igényes férfiként csatlakoznék párokhoz. A szexben nyitott és hatalmas étvágyú. Tekintsétek meg az adatlapom és ha szimpatikus ismerkedjünk meg.
Sziasztok szép reggelt kedves hölgyek és párok!Joci vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki kölcsönös szimpátia esetén szívesen csatlakozna hozzátok játszótársnak.Hétfőtől 2 hétig Zamárdiban leszek és játszótársakat keresnék akikkel átélhetnénk a jó Sexet
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
28 éves, ápolt, intelligens és diszkrét férfi vagyok, aki nyitott gondolkodású hölgyekkel vagy párokkal ismerkedne. Fontos számomra a tisztelet, az őszinteség és az, hogy minden találkozásban legyen valami különleges – legyen az egy közös nevetés, egy mély beszélgetés vagy egy igazán forró pillanat.
Nem vagyok a futó kalandok megszállottja – számomra a kölcsönös vonzalom és a minőség a kulcs. Szeretem, ha egy nő vagy egy pár intelligens, nyitott és tudja, mit szeretne, ugyanakkor tud meglepetést okozni.
Ha szimpatikus vagyok, írj bátran – minden jó élmény egy beszélgetéssel kezdődik.
28 éves, ápolt, intelligens és diszkrét férfi vagyok, aki nyitott gondolkodású hölgyekkel vagy párokkal ismerkedne. Fontos számomra a tisztelet, az őszinteség és az, hogy minden találkozásban legyen valami különleges – legyen az egy közös nevetés, egy mély beszélgetés vagy egy igazán forró pillanat.
Nem vagyok a futó kalandok megszállottja – számomra a kölcsönös vonzalom és a minőség a kulcs. Szeretem, ha egy nő vagy egy pár intelligens, nyitott és tudja, mit szeretne, ugyanakkor tud meglepetést okozni.
Ha szimpatikus vagyok, írj bátran – minden jó élmény egy beszélgetéssel kezdődik.