Sziasztok !! 28 éves magára igényes pasi szívesen csatlakozna párhoz Monor , Pilis környéke , átlag testalkatú vagyok 189/93 egész este ráérek
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres párt. Hosszú távon.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
hello
ismerkednék párral hetero alapon ahol a vágy tárgya a hölgy részére egy szép nagy csoki fasz
3as de inkább cuckold kaland
ismerkednék párral hetero alapon ahol a vágy tárgya a hölgy részére egy szép nagy csoki fasz
3as de inkább cuckold kaland
Idős párok????
Sziasztok olyan Pár aki mer talizni és benne van egy 3gabajodásba egy 49 éves Nyiregyi férfival
sziasztok! ismerkedünk?
(Ez egy válasz AnikoLaci üzenetére (2025. 07. 02. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 11:50

Sziasztok mindenki!
1-3 pasit keresnénk beszállónak, akik rendelkeznek dézsa fürdővel! Utazni tudunk bármikor!
Valaki esetleg?
1-3 pasit keresnénk beszállónak, akik rendelkeznek dézsa fürdővel! Utazni tudunk bármikor!
Valaki esetleg?
Sziasztok. Holnap délelőtt párhoz csatlakoznek Győr környékén vagy Győr - Budapest útvonalon.
Sziasztok mindenki!
Valaki esetleg?
Valaki esetleg?
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal. A hölgy lehet akár passzív is.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Kiváncsi heteró pasi,bi párhoz csatlakozna!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Hármasra párt keresek! Szívesen utazok ha van helyetek! Üdv G
Hármasra párt keresek! Szívesen utazok ha van helyetek! Üdv G
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Budapesten szívesen csatlakoznek parhoz

Gyulán, Békéscsabán párhoz csatlakoznék!
Párokhoz csatlakoznék akár csak a férfi örömére de lehet mindkettőtök kényeztetése is.