Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok, hölgyet/párt keresek Bp-en, az adatlapom szerint.
Csongrád Megye!
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
Sziasztok! SIÓFOKON töltöm a jövő hétvégét. ( július 18-19 ). Szívesen kényeztetném fogadni tudó pár hölgy tagját, és szóló hölgyet is. Ma este pedig Gyöngyös és környékein tenném ugyanezt …

Budapesti kedves, együtt élő házaspárhoz csatlakoznék a mai estén, kizárólag a kedves háziasszony örömére, hetero alapon.
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Ápolt, kulturált férfi vagyok. Szép napot
Velencei tó és környéke hölgy vagy pár most ?
Sziasztok.Magas sportos nagy méretű pasi párt keres nudizás,fürdőzés ,szex.Telkemen a tisza tónál.Heves megye
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalat, kocsi, hely van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalat, kocsi, hely van.
Írjatok
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környéken, akár szabadban is!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Párt keresek akikhez csatlakozhatom,írj privit ha aktuális
Idős kővér párt keresek Pécsen!
Sziasztok
NEM TÁRSKERESÉS!!!
Egy jo par eve mar foglalkoztat egy 3as felallas. Felesegem, en, es egy 2-ik ferfi. Maga a tudat, hogy mas is hozzaer, szeretkezik vele a szemem lattara, egyszerre mocskosul izgato, de gorcsbe is szorul a gyomrom, hogy massal elvezkedik. Volt mar szo rola, hogy bevonni mast is, vagyis en hangoztattam, de o nemet mondott ra. En igy vettem eszre, hogy benne lenne, csak azok az atkozott gatlasok! 13 eve vagyunk egyutt. Mit tanacsoltok, merjek belevagni, erdeklodjek a dolog utan? Vagy inkabb engedjem el? Nyitottnak mondanam magam, es elfogado tipusnak, viszont azert csak eletem parjat szeretnem massal megosztani. Nem is az izgat, hogy massal van, hanem az izgatna igazan, ha lathatnam ahogyan elvezkedik!
NEM TÁRSKERESÉS!!!
Egy jo par eve mar foglalkoztat egy 3as felallas. Felesegem, en, es egy 2-ik ferfi. Maga a tudat, hogy mas is hozzaer, szeretkezik vele a szemem lattara, egyszerre mocskosul izgato, de gorcsbe is szorul a gyomrom, hogy massal elvezkedik. Volt mar szo rola, hogy bevonni mast is, vagyis en hangoztattam, de o nemet mondott ra. En igy vettem eszre, hogy benne lenne, csak azok az atkozott gatlasok! 13 eve vagyunk egyutt. Mit tanacsoltok, merjek belevagni, erdeklodjek a dolog utan? Vagy inkabb engedjem el? Nyitottnak mondanam magam, es elfogado tipusnak, viszont azert csak eletem parjat szeretnem massal megosztani. Nem is az izgat, hogy massal van, hanem az izgatna igazan, ha lathatnam ahogyan elvezkedik!

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6

Sziasztok. Borsod, heves megye környékén szívesen csatlakoznek párokhoz.
Sziasztok,
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!