Párokat keresek! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok Péntek estére vagy szombat estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
alf
ős alf
za alf
kos
Ha szeretnétek egy jó filmet látni magatokról szeretkezés/szex, vagy egyéb játszadozás közben, keressetek bátran, szivesen vagyok, és alkotok a kamera túloldalán is..
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.
Sziasztok
A Balatonon ismerkednék párral.
A Balatonon ismerkednék párral.
Párt keresek ahol a nő kényeztetné a popsimat is szívesen kipróbálnám én 33 f imádok hosszasan nyalni és kényeztetni írj privátban ha érdekel benneteket Győr és vonzaskornyeke
Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsító formás nő alapos kefélése
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Ma késő délután, esetleg lesz kint valaki a reptéren? Szívesen caatlakoznék párokhoz! Igényes ápolt pasi vagyok, szép egyedi farokkal!
Teljes heteró vagyok ezt vegyétek figyelembe! Várom a leveleket! Szép napot mindenkinek!
Teljes heteró vagyok ezt vegyétek figyelembe! Várom a leveleket! Szép napot mindenkinek!
hétvégére keresünk heteró hármashoz férfit előzetes ismerkedés alap elvárás az adatlapon
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Jövő héten Balaton déli partján sexy párt vagy 3.beszallot keresünk max max 40 éves korig
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ma délután párt keresek nudizás napozás medencézés szex.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.Heves megye
Sziasztok! Holnaptól keresek párt Balatonberényi nudi strandon leszek, helyem van , kerestek 3 napig leszek, élvezzük a nyarat! zsolti
Sziasztok!
Dombóvár-Kaposvár-Tamási háromszögben ma és holnap kedves párral, hölgyel szívesen ismerkednék hetero alapon.
A játékszabályokat Ti határozzátok meg.
Akár passzív részvevőként is szívesen csatlakoznék a látvány érdekében.
Korrekt komoly megkeresést privátban várok.
Köszönöm.
Dombóvár-Kaposvár-Tamási háromszögben ma és holnap kedves párral, hölgyel szívesen ismerkednék hetero alapon.
A játékszabályokat Ti határozzátok meg.
Akár passzív részvevőként is szívesen csatlakoznék a látvány érdekében.
Korrekt komoly megkeresést privátban várok.
Köszönöm.
Párokhoz csatlakoznék,akár rendszeresen,hármashoz,kukkolásra! 40 es pasi vagyok!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja
ku
pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
alf
ty alf
a

tarloka

sasa3
Mellie