Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Nagylók és Nagyvenyim környékén szívesen találkoznék páral
Pár ma este? Bicske-Tatabánya?
Sziasztok!
Holnap délelött párhoz csatlakoznék!
Dél-Pest,pestmegye!
Holnap délelött párhoz csatlakoznék!
Dél-Pest,pestmegye!
Sziasztok! Ma este párral kalandoznék hetero alapon, a hölgy örömére…Adatlapom alapján!
Sziasztok! Párt , hölgyet keresek szexkalandra!
Szép napot!
Önmagára odafigyelő, potens pasiként ma estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Önmagára odafigyelő, potens pasiként ma estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Sziasztok! Kiss intimmel jelentkeznék ! Köszi
Sziasztok. Kecskemétről vannak párok akihez lehetne csatlakozni. Kérlek belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok
Kedves párokat keres párosunk férfi tagja. Érezzük jól magunkat

Kedves párokat keres párosunk férfi tagja. Érezzük jól magunkat

Baràtokat keresek.
.
.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Párhoz Bármikor a héten-hétvégén utazni tudok!

Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére
Kizárolag 60 év feletti lehetöleg nagyon vastag farokkal rendelkezö pasikat keresunk
Sziasztok!
Aug 29-30-31 hétvégére keresek cuckold és hármas kedvelő párokat illetve hölgyeket Gyöngyös-Hatvan-Budapest-Győr-Szombathely vonalon. A megkereséseket légyszi privátban tegyétek meg.
Pacsi
Aug 29-30-31 hétvégére keresek cuckold és hármas kedvelő párokat illetve hölgyeket Gyöngyös-Hatvan-Budapest-Győr-Szombathely vonalon. A megkereséseket légyszi privátban tegyétek meg.
Pacsi
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat

Sziasztok. Szabad a holnapi egész napom. Esetleg pár aki pasit keres harmadiknak, és ismerkedne, találkozna? Ápolt, igényes pasi vagyok.

Sziasztok! Aug 18- 20 ig ismerkednék párokkal hetero alapon a hölgy örömére. Balaton ès a Velencei- tó környékén..
Sziasztok jövöhéten csütörtök és péntek estére férfit keresünk!!Alkat sportos kor max 40 év .És erősebb intim ami 20 /5 minimum .Viber fontos !puszi mindenkinek.
Hölgy vagy pár akikhez csatlakozhatnék!Ápolt igényes 41 éves férfi vagyok!! Privát üzeneteket várok!Akár fogadni is tudok !!