Szép estét!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Sziasztok!
LEHET, keresnénk párommal esetére egy férfi be szállót.
Mi 23-25 évesek vagyunk .
Hernádnémeti mellett, fontos a higiénia illetve előnyben részesítjük a nagyobb intimmel rendelkezőt.
Kizárólag a hölgy örömére.
Autó szükséges.
Többit privatban, lehetőleg Viber , vagy WhatsApp elérhetőségnek örülnék.
Arcképet nem küldünk, remélem érthető hogy miért nem.
LEHET, keresnénk párommal esetére egy férfi be szállót.
Mi 23-25 évesek vagyunk .
Hernádnémeti mellett, fontos a higiénia illetve előnyben részesítjük a nagyobb intimmel rendelkezőt.
Kizárólag a hölgy örömére.
Autó szükséges.
Többit privatban, lehetőleg Viber , vagy WhatsApp elérhetőségnek örülnék.
Arcképet nem küldünk, remélem érthető hogy miért nem.
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Én is ha kapok émail címet priviben
(Ez egy válasz Nudira26 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 14:17

Egyedül élő srác vagyok aki szeretne az oldalon párokhoz csatlakozni eddig swinger klubban voltam többször előző kapcsolatomból adódóan és nagyon tetszett a többes felállás egyébként utazni tudok és szívesen válaszolok bármilyen kérdésetekre.
Puszi
Puszi
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom
Sziasztok, én szívesen csatlakozok hozzátok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 08. 23. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyedül élő srác vagyok aki szeretne az oldalon párokhoz csatlakozni eddig swinger klubban voltam többször előző kapcsolatomból adódóan és nagyon tetszett a többes felállás egyébként utazni tudok és szívesen válaszolok bármilyen kérdésetekre.
Puszi
Puszi
Sziasztok
Csinos hölgyet/párt keresek ma (2025.08.23.) estére, aki/akik szívesen együtt töltené(k) velem az estét a lakásomon a XII. kerületben. Természetesen először találkozhatunk egy semleges helyen, aztán ha megvan a szimpátia, akkor jöhetünk hozzám iszogatni. Akinek nincs ma estére programja, annak szívesen leszek én a programja. : D
Ma estére vagány pasit keresünk aki nem fél t
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Amennyiben MA nem találunk párt, szóló potens férfi is szóba jöhet. Helyileg Miskolc. A többi privátban
Sziasztok! Örömmel!
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 09:33

Sziasztok! Ma estére keresünk potens srácot vagy srácokat!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Két férfi csinos sub nöt keres hármas Partyhoz.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia!Párosunk hölgy tagjának örömére keressük min. 16-os intimmel rendelkező szimpatikus partnerünket . Kitöltött adatlappal és saját képpel rendelkezz!