Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! 

Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok 34 éves minden jóra nyitott pasi vagyok, holnapi nap csatlakoznék nőhöz vagy párhoz Budapest, Székesfehérvár környékén. Csak olyan írjon aki valóban találkozna is   

Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére

Békésmegyei párt keresek  Mindkét fél örömét fokoznám. Tudok utazni. Szeretek szopni,nyalni,dughattok is.

Csütörtök estére keresünk egy fiatal 35 alatti normal - sports testalkatú sracot Pest környéken! Olyat aki valóban el is jön! Privatban írj! 1 lány 3 fiú felállás lenne!

Az eddigi hozzászólásait nézve Miskolc,Barcika környékén keresnek.

(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 08. 24. vasárnap 11:11

Kérek számot priviben   meg azért jó lenne tudni merre kerestek
  meg azért jó lenne tudni merre kerestek   

Párhoz csatlakoznék bármelyik fél örömére.

Ma vagy holnap  Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt. Utazni is tudok, de Pécsen helyem van. Nyitott, diszkrét normális, intelligens, igényes, sportos,  potens pasi vagyok. Minden érdekel..Ápoltság, diszkréció alap, 
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok

Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
                	Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika és környéke☺️

Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.

Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
                	sziasztok
szívesen ismerkednék párral de most inkább cuckold mint 3as felállásra 30 éves extra méretű potens igényes sportos férfiként a szexben kellő előjáték után szeretek kissé domináns határozott rámenős lenni szeretem oda tenni magam ha már rám esett a választás találkahelyem van ha szükséges írjatok rám bátran

szívesen ismerkednék párral de most inkább cuckold mint 3as felállásra 30 éves extra méretű potens igényes sportos férfiként a szexben kellő előjáték után szeretek kissé domináns határozott rámenős lenni szeretem oda tenni magam ha már rám esett a választás találkahelyem van ha szükséges írjatok rám bátran
                	Bajai par keres a környékről pasit harmadiknak. Csak kisfarkú pasi jöhet szóba. max 15, 16 ha vekony. Állandóra keresünk akar heti többször is.

Sziasztok debrecenben esetleg 8 után páros?

Sziasztok!  KRK sziget esetleg?  Itt vagyok mától 5 napig, helyem is lenne. Megbízható, diszkrét, igényes pasi vagyok, aki szimpi párral kalandozna szívesen.

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,PÁRRAL ismerkedne… 

Moto

Hármasban tapasztalt pasas,PÁRRAL ismerkedne…

Moto
                	Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr

Sziasztok,
Ma este pár akik keresnek normális férfit?

Ma este pár akik keresnek normális férfit?
                	Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
        44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.

tarloka
 tarloka

Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
 A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
     Sex Village Idiot
 Sex Village Idiot