Csütörtök estére keresünk egy fiatal 35 alatti normal - sports testalkatú sracot Pest környéken! Olyat aki valóban el is jön! Privatban írj! 1 lány 3 fiú felállás lenne!
Az eddigi hozzászólásait nézve Miskolc,Barcika környékén keresnek.
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 11:11

Kérek számot priviben
meg azért jó lenne tudni merre kerestek

Párhoz csatlakoznék bármelyik fél örömére.
Ma vagy holnap Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt. Utazni is tudok, de Pécsen helyem van. Nyitott, diszkrét normális, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Minden érdekel..Ápoltság, diszkréció alap,
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika és környéke☺️
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
sziasztok
szívesen ismerkednék párral de most inkább cuckold mint 3as felállásra 30 éves extra méretű potens igényes sportos férfiként a szexben kellő előjáték után szeretek kissé domináns határozott rámenős lenni szeretem oda tenni magam ha már rám esett a választás találkahelyem van ha szükséges írjatok rám bátran
szívesen ismerkednék párral de most inkább cuckold mint 3as felállásra 30 éves extra méretű potens igényes sportos férfiként a szexben kellő előjáték után szeretek kissé domináns határozott rámenős lenni szeretem oda tenni magam ha már rám esett a választás találkahelyem van ha szükséges írjatok rám bátran
Bajai par keres a környékről pasit harmadiknak. Csak kisfarkú pasi jöhet szóba. max 15, 16 ha vekony. Állandóra keresünk akar heti többször is.
Sziasztok debrecenben esetleg 8 után páros?
Sziasztok! KRK sziget esetleg? Itt vagyok mától 5 napig, helyem is lenne. Megbízható, diszkrét, igényes pasi vagyok, aki szimpi párral kalandozna szívesen.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,PÁRRAL ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,PÁRRAL ismerkedne…

Moto
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok,
Ma este pár akik keresnek normális férfit?
Ma este pár akik keresnek normális férfit?
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Kérek számot priviben
meg azért jó lenne tudni merre kerestek
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 11:01

Igényes diszkrét hàzaspàrként keresünk fiú barátot közös programokhoz..Viberen kommunikálunk..
Igényes diszkrét hàzaspàrként keresünk fiú barátot közös programokhoz..Viberen kommunikálunk..
Sziasztok! Akár kezdő Nyiregy környéki pár? Aki eljönne hozzám?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok párhoz szeretnék 3 adiknak csatlakozni Zala Vas Somogy Veszprém esetleg Győr Moson Sopron megyei is szoba jöhet privibe lehet írni